Hotel Leopold Novi Sad

Hotel Leopold Novi Sad

Petrovaradinska Tvrđava ponovo blista u punom sjaju svog poznatog značaja i ugleda baroknih građevina iz 17. veka, ovog puta  u carskom duhu, zahvaljujući i luksuznom, istorijskom i stilski raskošno-velelepno uređenom hotelu “LEOPOLD I” /4+*/, koji pruža sve mogućnosti za udoban, nezaboravan i potpuno jedinstven boravak i najzahtevnijih gostiju.

Luksuzni, nepušački i stilski prefinjeni Hotel Leopold Novi Sad je nazvan po članovima Dinastije Habsburg, koja je vladala ovim područjem do pre 260 godina i obuhvata udobne sadržaje za prijatan boravak u Novom Sadu – bežični internet, stilski uređenu kongresnu salu sa 42 sedišta i board salu za sastanke sa 16 mesta i kaminom, luksuzno uređen restoran sa salom za bogat i raznovrstan buffet doručak, barove, Poslovni klub i welness sadržaje. Na vrhu Petrovaradinske tvrđave koji rado posećuju Novosađani i brojni posetioci-turisti se nalaze poznati restorani : “Osam tamburasa”, restoran vojvođanske kuhinje, italijanski restoran ….

Hotel Leopold Novi Sad ima 58 elegantnih, stilski uređenih nepušačkih soba i apartmana sa prekrasnim pogledom na Dunav, što gostima omogućava nezaboravno iskustvo. Uspešno spajajući istorijske tragove koji su značajno promenili mapu Evrope sa elegantnim šarmom savremenosti, Hotel Leopold I, sa najviše tačke Petrovaradinske Tvrđave, odakle se pruža veličanstven pogled na Novi Sad i Dunav, poziva u svoje raskošno opremljene prostore sa jedinstvenim sadržajima: prostrane i izuzetno udobne jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmane klasičnog stila “Renesans”, “Monasterlija” i “Gotika”, rezidencije “Josif I” i “Leopold I”, kao i moderan stil na prvom spratu, koji pruža potpuno drugačije iskustvo gostiju.

Svaka smeštajna jedinica Hotela Leopold Novi Sad je luksuzno opremljena brižljivo odabranim novim i odlično restauriranim nameštajem stila austrougarskih vladara, sa posebnim sadržajima za prijatan boravak gostiju : jacuzzi kade, “tursko kupatilo” sa masažerom, direktna telefonska linija, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, mini-bar, sigurnosni sef, fen za kosu, poslovni pribor, LCD TV, obezbeđen parking…..  Drugi sprat Hotela Leopold u Novom Sadu je opremljen u potpuno modernom stilu, svedenih linija i jarkih boja, čineći veliku razliku stilova.

Jedinstvena lokacija, visok kvalitet usluga i ljubazno i profesionalno osoblje je važna titula i prepoznatljivost Hotela Leopold I Novi Sad, koji ponosno nosi svoje legendarno ime, omogućavajući romantični, nadahnut i maštovit boravak “u carskom stilu”.

Luksuzni Hotel Leopold I Novi Sad svojim gostima nudi besplatne usluge odlično opremljenog Fitness Centra, kao izvanredno mesto za opuštanje i pronalaženje sklada posle napornog radnog dana ili turističkog razgledanja. Prostor Fitness Centra obuhvata modernu Technogym opremu i pogled na Novi Sad i Dunav. Wellness Centar je na raspolaganju uz doplatu i uključuje toplu Jacuzzi kadu, finsku saunu, prostor za opuštanje sa udobnim ležaljkama.

Gosti Hotela Leopold imaju mogućnost odmora i opuštanja ili izbor tretmana lepote ili masaže lica, tela, ruku i stopala, uz prethodnu najavu.

Zahvaljujući svom raskošnom dizajnu, udobnim sadržajima i izuzetno prijatnoj atmosferi, Hotel Leopold Novi Sad predstavlja odličnu destinaciju za prijatan boravak i vrhunske i nezaboravne team building programe ili bračno putovanje – medeni mesec.

Zanimljiva mesta: Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija. Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi.

SHARE IT: