Hotel Leonardo Skopje

Hotel Leonardo Skopje

Hotel Leonardo je udoban objekat 3 zvezdice u Skopju, glavnom gradu Republike Makedonije, koji gostima pruža odlične uslove za prijatan i udoban boravak. Odličan položaj hotela u mirnom i uglednom delu grada, samo 1 km od centra Skopja, sigurno ispunjava potrebe efikasnog i mirnog boravka turista i poslovnih gostiju, posebno zahvaljujući izvanrednim klimatskim uslovima, blagotvornoj tišini i prednosti svežeg vazduha sa planine Vodno, u čijem podnožju se nalazi.  Sa 15 udobnih, nedavno obnovljenih soba kvaliteta Standard i Superior, hotel Leonardo Skopje održava svoj stil poslovnog hotela koji pruža sve usluge poput hotela velikih lanaca, ali bez gužve. Radi dodatne udobnosti gostiju, sobe hotela Leonardo Skopje su opremljene klima uređajima i anatomskim medicinskim antialergijskim ležajevima i posteljinom, što doprinosi potpunom fizičkom i mentalnom odmoru.
Hotel Leonardo Skopje poseduje obnovljene i besprekorno čiste sobe, na 15 minuta šetnje od reke Vardar sa čuvenim Kamenim mostom i starog bazaara, koji predstavljaju najpoznatije znamenitosti. Na pešačkoj udaljenosti je tržni centar, pozorište, čuveni glavni trg Skopja Makedonija. Planina Vodno je takođe izuzetno lepa za popodnevnu ili večernju šetnju, posle napornog dana. Parking za vozila, kao i bežični Internet čine deo ponude hotela Leonardo u Skopju. Srdačno osoblje Hotela Leonardo pridaje posebnu pažnju svakom detalju i zahtevu, omogućavajući gostima usluge kao da su u privatnoj kućnoj poseti.

Hotel Leonardo Skopje nije veliki hotel, ali svakako jedno od najsrdačnijih mesta za boravak u Skopju, koji gostima pruža osećaj kao da su kod kuće. Bogat buffet doručak se gostima poslužuje u Hotelu Leonardo i zadovoljava sve potrebe za uspešan početak dana. Iako je pušenje zabranjeno u svim javnim prostorima hotela Leonardo, pušačima koji bi popili kafu ili čaj uz cigaretu je na raspolaganju prijatna zimska zatvorena bašta u dvorištu hotela, gde je pušenje dozvoljeno. U blizini poslovnog i trgovačkog dela Skopja, ali bez saobraćajne gužve i buke, hotel Leonardo Skopje omogućava svojim gostima jednostavnu i brzu komunikaciju do svakog dela Skopja. Od hotela Leonardo Skopje gosti sa lakoćom šetaju tokom dana, a takođe uživaju u čuvenom noćnom životu i primamljivim sadržajima Skopja.

SHARE IT: