Hotel Le Petit Piaf Beograd

Hotel Le Petit Piaf Beograd

Otvoren septembra 2004. godine i nedavno obnovljen dodavanjem novih sadržaja, Hotel “LE PETIT PIAF” Beograd /mali vrabac/, 4 zvezdice, na izvanrednom mestu poznate boemske četvrti Beograda Skadarlije – Skadarske ulice, poznate po brojnim čuvenim restoranima, kafanama, galerijama, antikvarnicama i prodavnicama suvenira, predstavlja izuzetno prijatno, zanimljivo i pogodno odredište turista i poslovnih gostiju u Beogradu i Srbiji. Skadarlija je svakog meseca mesto susreta preko 20.000 posetilaca Beograda i Srbije, koji uživaju u šarmu prošlih vremena, privučeni nezaboravnim autentičnim, zabavnim i turističkim sadržajima. Osim toga, Hotel “Petit Piaf” u Beogradu u Skadarliji se nalazi na pešačkoj udaljenosti par minuta od poslovnog dela Beograda oko Trga Republike, gde se nalaze najznačajnije srpske i međunarodne firme i banke i kulturne i turističke znamenitosti.

Ulaz u Hotel Petit Piaf Beograd je neposredno na mestu kuće čuvenog srpskog pisca i slikara, Đure Jakšića, u Skadarskoj ulici 34 u Beogradu. Ovo mesto svedoči o bogatom nasleđu trgovačke i kulturne istorije Skadarlije brojnim umetničkim i kulturnim događajima. Hotel Le Petit Piaf Beograd je omiljen gostima zbog svoje odlične lokacije i visokog kvaliteta usluge. Hotel Le Petit Piaf Beograd je udaljen svega 3 km od glavne beogradske železnicke i autobuske stanice, odnosno 15 km od Aerodroma Beograd Nikola Tesla.

Sve prijatno i elegantno uređene, svetle, nepušačke i udobne sobe ljupkog i prijatnog hotela Petit Piaf su smeštene na dva sprata (ukupnog smeštajnog kapaciteta 6 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima i 12 polu-apartmana sa velikim-prostranim ležajem). Sobe hotela Petit Piaf su opremljene sadrzajima za udoban boravak u Beogradu – tepisi od zida do zida, elegantni i udobni nameštaj, kablovska i internet linija, satelitska LCD TV, sigurnosni sef, direktna telefonska liniju, klima uređaj, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, u cilju prijatnog boravka i najzahtevnijeg gosta.

Gostima su tokom boravka u hotelu Petit Piaf Beograd na raspolaganju sadržaji za prijatan boravak – ljubaznost i predusredljivost profesionalnog osoblja, tradicionalni restoran sa 2 sale /90 i 120 mesta/ koji poslužuje vrhunski kvalitetne srpske specijalitete, parking /koji je potrebno najaviti/, bar, otvorena terasa sa mnogo zelenila i cveća, zimska bašta, vinski bar-vinoteka sa 40 mesta i bogatim izborom najkvalitetnijih vina i konjaka Srbije i živom tamburaskom muzikom, sala za sastanke i skupove, kao i privatne skupove, zabave, žurke i druženja. U Vinoteci Hotela Petit Piaf se poslužuju najkvalitetnija vina i konjaci. Posebni užitak svakom posetiocu Skadarlije i gostu koji boravi u Hotelu Petit Piaf Beograd omogućavaju izvanredno ukusni specijaliteti tradicionalne i međunarodne kuhinje, uz tamburasku muziku i veliki izbor prvoklasnih domaćih i inostranih vina, koje služi čuveni restoran hotela Mali vrabac, svakog dana u vremenu od podneva do ranih nezaboravnih jutarnjih časova….

Zanimljiva mesta : Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Saborna crkva, Konak Knjeginje Ljubice, boemski kvart Skadarlija, Park Košutnjak, Muzej Nikole Tesle, Etnografski Muzej, Muzej Jugoslavije, stari Zemun, Dunavsko šetaliste, arheološko nalazište Vinča, Oplenac kraljevski kompleks, Manastiri Fruške Gore i Nacionalni Park “Fruška Gora”, arheološko nalazište Viminacijum kod Požarevca, sportsko-rekreativni-turistički centar “Ada Ciganlija ”, Bela Crkva sa 7 jezera veličanstvene lepote.

 

SHARE IT: