Hotel La Roche Tivat

Hotel La Roche Tivat

Hotel La Roche je novi luksuzni hotel 5 zvezdica u Tivtu, odlično smešten pored mora, sa pogledom na prekrasni bokokotorski zaliv i veličanstvene crnogorske planinske pejsaže u zaleđu. Hotel La Roche Tivat je udaljen 3 km od međunarodnog aerodroma Tivat, na glavnom gradskom šetalištu i na pešačkoj udaljenosti od svih glavnih znamenitosti Tivta i prilično blizu noćnih zabavnih sadržaja.

Svako putovanje počinje sa malo magije kada se prvi put otvore vrata hotelske sobe, jer tada ovo mesto postaje dom daleko od kuće. Hotel La Roche Tivat je izgrađen u klasičnom stilu, sa prefinjenim unutrašnjim uređenjem i nudi devet udobnih i elegantnih soba i apartmana, veličine od 34 do 72 m2, sa prekrasnim pogledom na obale Boke Kotorske, veličanstvenih crnogorskih planina u zaleđu i privatnu plažu. Stoga su sve sobe i apartmani Hotela La Roche Tivat posebno ukusno uređene, sa mnogo ljubavi i pažnje za posebne detalje i sadržaje. Sve sobe i apartmani Hotela La Roche Tivat ima svoj balkon sa koga se pruža pogled na deo divne crnogorske obale Jadrana, koji poziva na istraživanje i uživanje gostiju. Svaka soba Hotela La Roche Tivat ima sigurnosni sef, mini bar, prostrano i udobno kupatilo sa tušem. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični internet u svim javnim prostorima Hotela La Roche Tivat.

Struktura soba i sadržaji u Hotelu La Roche Tivat : 2 Prestige dvokrevetne sobe sa pogledom na planinu imaju spavaću sobu sa velikim ležajem, kupatilo i prekrasan pogled na planinu i prima 2 osobe. Postoji mogućnost povezivanja sa susednom sobom;  2 Prestige dvokrevetne sobe sa pogledom na more primaju 2 osobe i imaju spavaće sobe sa velikim ležajevima, kupatilom i jedinstvenim pogledom na more; 2 Deluxe dvokrevetne sobe sa pogledom na more imaju spavaću sobu sa velikim ležajevima, kupatilo i prekrasan pogled na more. Sobe primaju 2 gosta i imaju mogućnost dodavanja ležaja; 2 Premium apartmana sa pogledom na more imaju dve spavaće sobe sa velikim ležajevima, jedno kupatilo i prekrasan pogled na more, a pogodan je za boravak 4 osobe. 1 Deluxe apartman sa pogledom na more Hotela La Roche Tivat ima elegantni dnevni boravak, dve spavaće sobe sa po dva velika ležaja, dva kupatila i toalet, uz divan pogled na more. Ovaj apartman je pogodan za boravak 4 osoba.

Gosti koji borave u Hotelu La Roche Tivat mogu uživati u svom doručku u à la carte restoranu ili posluženom u sobi, uz uživanje na terasi sa pogledom na prekrasne okolne planine ili more Crne Gore. Jadransko more i crnogorske planine u zaleđu doprinose bogatstvu ukusa u divno uređenom à la carte restoranu i jedinstveno kvalitetnim jelima međunarodne i Mediteranske kuhinje, u mirnom i prijatnom ambijentu. Prefinjena elegancija restorana Hotela La Roche koji radi tokom čitavog dana pruža gostima punu udobnost i uživanje u svakom ukusu po preporuci i umeću glavnog kuvara.

Elegantno uređenje Café Bara u holu hotela La Roche Tivat ima veliki izbor sveže ceđenih sokova, kafe, čaja, peciva i sladoleda, koji se poslužuju unutra ili na terasi, sa prekrasnim pogledom na prekrasni Bokokotorski zaliv. Beach Bar Hotela La Roche je odlično mesto za mali obrok, kafu ili koktel, uz uživanje u lepoti zalaska sunca. Privatna plaža  i bar su u zatvorenom zalivu ispod hotela La Roche.

Spa Hotela La Roche Tivat pruža gostima mogućnost da upoznaju oazu mira, na najvišem spratu, koga odlikuje mir i tišina, lično posvećena usluga koja prija svakom temperamentu. Spa Centar Hotela La Roche pruža usluge modernog wellness programa koji obuhvata deo za opuštanje, tuš doživljaja, finsku saunu, parno kupatilo i otvoreni bazen. Ovo je mesto koje usklađuje odlične masaže i tretmane koje vrše profesionalni maseri, što je jedinstveno spa iskustvo za celokupno uživanje i potpuno opuštanje gostiju. Na raspolaganju su raznovrsne tradicionalne evropske masaže, medicinski i tretmani lica, kao i egzotične masaže iz raznih delova sveta, stoga gosti mogu izabrati one usluge koje im najviše odgovaraju i doprinose potpunom zadovoljstvu gostiju, usled vrhunski stručnih ruku terapeuta. Parking Hotela La Roche gosti mogu koristiti po najavi i raspoloživosti.

SHARE IT: