Hotel Kronwell Brašov

Hotel Kronwell Brašov

Hotel Kronwell Brašov je luksuzni, nov i moderan hotel kategorije 4 zvezdice u Brašovu, nazvan po nekadašnjem nazivu grada – Kronštad, koji obuhvata opuštajuće wellness usluge i poslovne sadržaje, vrhunsku udobnost gostiju i najviši kvalitet usluga, pažljivo pripremljenih radi podrške želja, očekivanja i zahteva boravka klijenata, koje sprovodi stručno i ljubazno osoblje. 2015. godine je Hotel Kronwell Brašov otvoren, od kada je među najviše ocenjenim hotelima Rumunije u tri kategorije – hotel godine u kategoriji objekata 4 zvezdice, koji ne pripada nekom međunarodnom lancu hotel, kongresni prostor godine i najbolji SPA hotel. Položaj Hotela Kronwell Brašov u blizini železničke stanice omogućava gostima jednostavnu urbanu vezu sa najznačajnijim turističkim znamenitostima, trgovačkim centrima, restoranima, noćnom životu….

Hotel Kronwell Brašov ima 81 moderno uređenih i opremljenh prostranih i besprekorno čistih soba, koje su organizovane u nekoliko tipova – Business, Executive i Lifestyle, sa prostranim king size ležajevima ili posebnim ležajevima. Sve smeštajne jedinice Hotela Kronwell Brašov ispunjavaju zahteve i potrebe udobnog boravka poslovnih gostiju i turista : samostalno podešavanje klima uređaja, lični iPad, sklad drvenog nameštaja i sadržaja purpurne kože, prostrani ležajevi Serta Perfect tipa, posebno osvetljenje sa samostalnim podešavanjem, veliki LCD TV, brzi internet, sigurnosni sef veličine lap top računara, elektronske sigurnosne brave, aparata za pripremu kafe-čaja, velike kade sa providnim staklenim pregradama i odličnim osvežavajućim tušem, podno grejanje, toaletni pribor, odlično prirodno osvetljenje, fen za kosu, ogledalo koje se ne zamagljuje, oprema za čišćenje obuće…. Poslovni gosti Hotela Kronwell Brašov imaju na raspolaganju posebno uređene sobe koje podržavaju radnu atmosferu. Gosti koji traže luksuzne sadržaje tokom boravka mogu izabrati boravak u apartmanu Lifestyle tipa, veličine 100 m2, koji je opremljen antialergijskom posteljinom, Serta Perfect madracima i prostranim dnevnim boravkom, sa prekrasnim pogledom na Brašov.

Restoran Adagio se nalazi na 3. spratu hotela Kronwell Brašov i poslužuje gostima najkvalitetniju hranu. Bogat i raznovrstan buffet doručak ispunjava sve ukuse i potrebe. U Bistrou Couchette Hotela Kronwell, koji predstavlja jedan od najeksluzivnijih restorana Brašova, se gostima poslužuju specijaliteti italijanske i francuske kuhinje, kao i jela iz Azije. Ukoliko planirate venčanje, rođendansko slavlje ili neki poslovni tematski skup, banket sala Hotela Kronwell Brašov je odgovarajuće mesto, sa 150 mesta u elegantno uređenom prostoru i vrhunskoj atmosferi, uz maštovite menije i zanimljiva i privlačna rešenja uređenja i preporuke osvetljenja. C-bar se nalazi na prvom spratu hotela Kronwell i pogodno je mesto zvaničnog ili nezvaničnog susreta ili skupa, uz najkvalitetniji vrhunski konjak, whiskey i izbor cigara. Ovaj prostor ima 50 mesta i omiljeno je mesto zahtevnih putnika koji traže intimnu i prijatnu atmosferu ili privatni doživljaj.

Konferencijski centar Hotela Kronwell Brašov udobno prima 1600 delegata – učesnika skupova i konferencija i opremljen je najsavrenijom audio-vizuelnom opremom za prezentacije, osvetljenjem sa posebnim podešavanjem i konferencijskim sadržajima. Velika konferencijska sala sa 10 sala studio tipa ima modernu opremu koja je prilagodljiva posebnim zahtevima i potrebama postavke – pozorišnog stila, oblika U ili board, sa mnogo prostora za radionice, izložbe i posluženje hrane i osveženja.

Happy Shark club Hotela Kronwell radi od 09,00 do 22,00 i brine o zabavi dece, uz raznorsne zabavne radionice, poligon igraonicu, futbal i upotrebu sadržaja i igrica Sony PlayStation 2 i 3.

Poput najluksuznijih svetskih spa centara i banja, terapeutska esencijalna ulja Aromatherapy Associates doprinose promeni fizičkog, mentalnog i emotivnog stanja i daju koži izuzetnu nežnost i baršunatost. Jedinstvene linije Belaqua Spa i Wellness centra Hotela Kronwell su prava oaza opuštanja, uz kupke i ulja, Jacuzzi, toplu kupku i bazen, što boravak u Brašovu čini izuzetno prijatnim.

Posle dugog i napornog poslovnog dana pored računara, gosti Hotela Kronwell Brašov imaju mogućnost da dišu svež vazduh, vozeći bicikl kroz istorijski deo grada Brašova i prekrasnu okolinu, koja je očuvala svoj izgled, duž staze Sub Tampa, pored tkačkog i suknarskog bastiona, što odagnjava sve brige….

Sadržaji Hotela Kronwell Brašov : recepcija tokom 24 sata, lobby, bar, restoran, lift, SPA i wellness sadržaji, teretana, posluženje u sobi – room service, parking, usluge transfera i prevoza, usluge pranja i peglanja, najam vozila, informacije o lokalnim izletima, dečije igralište, mesto za pušenje, posebne usluge organizacije venčanja, zabava i proslava, organizacija kongresa, skupova i događaja, najam biciklova…

SHARE IT: