Hotel Kratis Kratovo

Hotel Kratis Kratovo

Hotel Kratis je udoban i nedavno potpuno renoviran hotel sa 3 zvezdice u istorijskom gradu Stare Srbije Kratovu, danas u severoistočnoj Mekedoniji. Hotel Kratis raspolaže sa 23 sobe i 2 apartmana sa divnim pogledom na istorijski deo Kratova i njegovu arhitekturu i kamene mostove. Sve smeštajne jedinice Hotela Kratis u Kratovu su opremljene u modernom, prijatnom stilu sa izuzetnim nivoom udobnosti. Savremeni nameštaj i tople boje soba Hotela Kratis obezbeđuju gostima opuštenu atmosferu, pružajući turistima i poslovnim ljudima prijatan boravak u Kratovu. Sve sobe Hotela Kratis Kratovo su opremljene kupatilom sa tuš kabinom, fenom za kosu, LCD televizorom, besplatnim bežičnim internetom, TV-om sa kablovskim programima, klima uređajem, mini barom, podovima sa plocicama.

Restoran u okviru hotela Kratis Kratovo ima 300 mesta i veoma je pogodan za sve vrste poslova i događaja. Mali restoran ima kapacitet od 70 mesta, dok banquet sala u potpunosti može da ugosti 20 gostiju, što je čini pogodnim mestom za organizovanje VIP sastanaka, poslovnih ručkova i korporativnih događaja.

Posetioci koji odsednu u hotelu Kratis uživaju u hladnom osvežavajućem planinskom vazduhu na letnjoj terasi sa predivnim pogledom i odličnom tradicionalnom hranom. „Vulkan Bar – Volcano Bar“ je smešten u holu hotela Kratis i predstavlja odlično mesto za uživanje u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Veliki izbor domaćih i stranih pića se služi u baru hotela kratis. Položaj hotela Kratis Kratovo, u kombinaciji sa modernim dizajnom i besprekornom uslugom je odličan izbor za goste koji vole alternativni turizam, bogato prirodno, kulturno i istorijsko nasleđe, kao što su Crkva Svetog Jovana i obližnji srednjovekovni manastiri Sveti Nikola Psaca, Lesnovo i Sveti Joakim Osogovo, ili kameni grad Kuklica, kao i očuvanu tradiciju i nezaboravnu toplinu i gostoprimstvo meštana.

SHARE IT: