Hotel Kralj Vrnjačka Banja

Hotel Kralj Vrnjačka Banja

Garni hotel Kralj, 3 zvezdice, se nalazi u Vrnjačkoj Banji kod kružnog toka, na ulazu u najčuveniji banjski centar Srbije, nedaleko od čuvenog romantičnog šetališta, glavnog banjskog parka i lekovitih znamenitosti Vrnjačke Banje. Hotel Kralj u Vrnjačkoj Banji ima 2 E-LUX apartmana, 2 LUX apartmana, 3 studio apartmana, 13 dvokrevetnih soba (francuski ili odvojeni ležajevi) i jednu jednokrevetnu sobu, ukupnog kapaciteta 37 ležaja. Hotel Kralj Vrnjačka Banja pruža udoban boravak posetiocima raznovrsnog interesovanja i profila – turistima, učesnicima događaja i skupova, ljubiteljima prirode, lekovite vode i zdravstvenih terapija i tretmana.

Svaka soba hotela Kralj u Vrnjačkoj Banji je luksuzno opremljena prostranim kupatilom, tuš kabinom sa hidromasažerom i fenom za kosu, klimatizacijom, LCD TVom sa kablovskim programima, mini barom, toaletnim stočićem, garderoberom. Studio apartmane odlikuju udobnije sobe sa francuskim i posebnim ležajevima, prostranim kupatilom, tuš kabinama sa hidromasažerima, čajnom kuhinjom. Apartmane Hotela Kralj u  Vrnjačkoj Banji odlikuje izuzetna udobnost, jer obuhvataju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje, koja se može koristiti kao pomoćni ležaj za dve osobe, čajnu kuhinju, prostrano kupatilo, tuš kabinu sa hidromasažerima i terasu. Kraljevski apartman je najluksuzniji apartman u hotelu Kralj. Sastoji se dnevnog boravaka sa garniturom za sedenje, koja se po potrebi može koristiti kao pomoćni ležaj za dve osobe, spavaće soba sa francuskim ležajem, kuhinje sa trpezarijom, kupatila sa jacuzzi kadom. Kraljevski apartman ima balkonsku terasa sa pogledom na Vrnjački park i Vrnjačku reku.
U sklopu Hotela Kralj je prijatan restoran sa 80 mesta sa balkonom i dva nivoa, u kome se poslužuju kvalitetna hrana i piće tradicionalne kuhinje, kao i usluga pansionske ishrane. Restoran se može koristiti i kao sala za organizaciju sastanaka, seminara, promocija, savetovanja, poslovnih ručkova, obuka, koktela, banketa, zabava i drugih skupova veličine do 100 učesnika. Za trenutke opuštanja i relaksacije su posetiocima koji borave u Hotelu Kralj u Vrnjačkoj Banji, na raspolaganju fitness sala i Relax Centar, sa saunom i jacuzzi kadom, u kome se pružaju usluge relax masaže, kao i otvoreni bazen.

SHARE IT: