Hotel Karpoš Skopje

Hotel Karpoš Skopje

Hotel Karpoš Skopje je udoban objekat 4 zvezdice u Skopju, na glavnom bulevaru, u Opštini Karpoš, 2 km od centra i čuvenog Trga Makedonija i Kamenog mosta u Skopju. Deo Skopja – opstina Karpoš je nazvana po hrabrom vođi Karpoševog ustanka iz 17. veka protiv otomanske vlasti, vodenom u severoistočnoj Makedoniji, koji je svirepo stradao posle ugušenja ustanka, kao i stanovništvo koje se prikljucilo ustaniku-rodoljubu, kada je doživelo velike patnje i nasilna preseljenja.

Hotel Karpoš Skopje omogućava udoban boravak po povoljnim cenama poslovnih gostiju i turista u svojih 59 lepo uređenih, prostranih i nepušačkih soba i apartmana, opremljenih odličnim sadržajima koji odgovaraju zahtevima modernog gosta koji teži kvalitetnoj privatnoj usluzi. Sobe Hotela Karpoš su organizovane u nekoliko tipova – 15 twin soba, 25 dvokrevetnih soba, 4 Executive sobe, 2 Senior apartmana, 12 Deluxe apartmana i 1 soba za goste u invalidskim kolicima. Sve sobe Hotela Karpoš Skopje su opremljene podlogama od zida do zida, prijatno uređenim kupatilima sa kadom i tušem, klima uređajem, udobnim ležajevima, kablovskom i satelitskom TV, mini barom, radnim stolom, električnim sigurnosnim sefom, aparatom za pripremu kafe ili čaja, besplatnim internetom.

Hotel Karpoš Skopje ima udoban restoran u kome se poslužuje bogat buffet doručak i raznovrsna tradicionalna i internacionalna jela. Ovaj prostor se koristi za brojne uspešno organizovane proslave i događaje. Hotel Karpoš Skopje poseduje opremljenu salu za sastanke, poslovni centar, sadržaje za goste sa posebnim potrebana, lift, recepciju tokom 24 sata, usluge pranja, menjačnicu, fitness, masažu, finsku saunu, salon lepote, sigurnosni sef na recepciji, besplatni parking za automobile-autobuse, terasu u bašti, prevoz. Hotel Karpoš Skopje predstavlja odličan izbor za boravak poslovnih gostiju i turista, organizaciju skupa ili proslave, u atmosferi potpunog mira i opuštanja.

SHARE IT: