Hotel Kaldera Banja Luka

Hotel Kaldera Banja Luka

Butique hotel Kaldera se nalazi u Laktašima, u blizini Banja Luke – glavnog grada Republike Srpske u Bosni i Hercegovini. Opština Laktaši zauzima severozapadni deo Bosne i Hercegovine, područje između Banja Luke i opština Gradiške, Prnjavora i Čelinca. Sredinom teritorije opštine Laktaši protiče reka Vrbas i deli župki deo – na desnoj obali Vrbasa i potkozarsko-lijevčanski deo – na levoj obali reke Vrbas. Opština Laktaši je poznata po svojoj banji, smeštenoj u samo centru grada, čije lekovite vode i vrela privlače posetioce i sve koje traže lek za bolesti očiju, kožne bolesti, probleme sa živcima, zglobovima, srcem i venama.

Hotel Kaldera Laktaši nudi elegantne sobe i apartmane sa besplatnim pristupom internetu, klima uređajem, prozorima sa zvučnom izolacijom. Hotel Kaldera u Laktašima je smešten na glavnom putu koji povezuje glavni grad Republike Srpske – Banjaluku i grad Gradišku, koji se nalazi na granici sa Hrvatskom i Bosnom, 30 km od autoputa Beograd-Zagreb, izlaz Okučani.

Smeštajni kapacitet hotela Kaldera Banja Luka/Laktasi čini 11 soba i apartmana koji su dizajnirani i uređeni na način da gostima pružaju udobnost, personalizovani luksuz i osećaj potpune izolacije i privatnosti. Kao eminentni boutique hotel regiona, Hotel Kaldera Banja Luka odlikuje pažnja prema najmanjim detaljima, besprekorno uređeni elementi i neosporan kvalitet usluge, sa najfinijim sadržajima. Od predivnog dekora do „state of the art“ tehnologije, odlične hrane, brojnih wellness i spa usluga tokom cele godine, hotel Kaldera Banja Luka teži da stvori vrhunski hotel na usluzi posetiocima tokom cele godine.

Hotel Kaldera Banja Luka raspolaže sa osam luksuznih soba i tri apartmana, pogodna za boravak poslovnih gostiju i turista. Sobe su elegantno opremljene svim pogodnostima koje svakom gostu stvaraju osećaj kao da je kod kuće, uključujući radni sto sa stolicama, telefon, sigurnosni sef, kablovsku televiziju, brzi pristup internetu, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, mini bar, udobno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, periodične i dnevne novine. Primarna briga ljubaznog osoblja hotela Kaldera je bezbednost svakog gosta, stoga hotel nudi elektronski sistem zaključavanja kartica i protivpožarni sistem.

Hotel Kaldera Banja Luka poseduje wellness centar sa rimskom saunom i gostima nudi različite vrste masaža. Lekovito blato, aromaterapiju i hamam sa prirodnim proizvodima, uključujući brusnice, bambus, đumbir i morske trave su prirodni proizvodi koji se koriste u masaži.

Restoran hotela Kaldera Banja Luka služi srpsku, mediteransku i internacionalnu kuhinju, uz veliki izbor domaćih i međunarodnih vina iz vinskog podruma. Gostima Hotel Kaldera je na raspolaganju d’hôte meni koji se menja svakodnevno, kao i mnoge ukusno pripremljene supe, predjela, salate i glavna jela. Hrana se poslužuje u lepo uređenom ambijentu i svojom kulinarskom temom odgovara raznovrsnim događajima i potrebama – od poslovnog ručka do romantične večere sa stilom. Otvoreni bazen je izuzetna lokacija za raznovrsne poslovne skupove, događaje, team building programe i nezaboravne svadbe.

Sadržaji hotela Kaldera Banja Luka – restoran, bar, lobby, wellness centar, salon lepote, otvoreni bazen, banquet i catering posluženja, vinski podrum.

SHARE IT: