Hotel Kablar Ovčar Banja

Hotel Kablar Ovčar Banja

Hotel “Kablar” je moderan objekat 3 zvezdice koji se nalazi u centru Ovčar banje i Ovčarsko-kablarske klisure, izuzetno bogatoj prirodnoj i kulturnoj celini Zapadne Srbije na Velikoj Moravi.

Regionalni put E-763 prolazi pored samog hotela Kablar, od Beograda je udaljen 160 km, a od Čačka – najvećeg grada Zapadne Srbije, svega 20 km. Beskrajno zelenilo okolnih šuma, zagonetni vrhovi planine Kablar sa kojih se pruza veličanstvena panorama na meandre Zapadne Morave, jedanaest  srednjovekovnih pravoslavnih manastira u blizini, blagotvorna lekovita termomineralna voda, flora i fauna, veštačka jezera sa mogućnošću bavljenja rekreativnim, sportskim i lečilišnim turizmom, predstavljaju turističku ponudu ovog jedinstvenog prirodnog dobra Zapadne Srbije.

Smeštaj gostiju u hotelu “Kablar” u Ovčarsko-kablarskoj klisuri omogućen je u luksuzno opremljenim i udobnim sobama sa posebnim kupatilima, u čijem sastavu su TV, mini bar, fen za kosu.

Hotel Kablar u Ovčcar Banji ima restoran u kome se pripremaju specijaliteti tradicionalne i nacionalne kuhinje, kao i piceriju koja gostima poslužuje mini zalogaje i raznovrsne pizze.

U cilju obezbeđenja potpunog uživanja u aktivnom zdravstvenom boravku i zadovoljstva svakog gosta, na raspolaganju je zatvoreni bazen sa lekovitom banjskom vodom, wellness centar sa hidromasažnim kadama, saunom, prostorom za fizioterapeutske tretmane i opuštanje, kao i prostor za rekreaciju.

U hotelu Kablar Ovčar Banja protiče topla banjska voda, a podno grejanje održava konstantnu temperaturu, kako bi boravak gostiju bio što prijatniji.

SHARE IT: