Hotel Jump Inn Beograd

Hotel Jump Inn Beograd

Hotel Jump Inn Beograd je potpuno obnovljen objekat 4 zvezdice u centru starog Beograda, poznatoj četvrti Savamala, koja predstavlja područje Beograda novog izgleda, posvećeno umetnosti, dizajnu, kulturi, gastronomiji, noćnom životu i hedonizmu. Smešten u zgradi sa početka 20. veka, pod zaštitom države kao spomenik kulture, koju je projektovao čuveni ruski arhetekta Nikolaj Vasiljev, a nedavno potpuno obnovljenoj, hotel Jump Inn u Beogradu potvrđuje lepotu izgleda stare fasade, upotrebom savremenih tehnologija, radi najvišeg nivoa udobnosti i kvaliteta usluge koje zahtevaju suvremeni turisti. Hotel Jump Inn je novi projekat grupacije Triple Jump koji predstavlja ostvarenu viziju svoga osnivača – nekadašnjeg olimpijskog prvaka u troskoku. Upravo odatle potiče nadahnuće čuvenog sportiste, koji je nazvao hotel po svojoj strasti koja je pretvorena u fotografije čuvenih atletičara i originalnih sportskih motiva, poznatih širom sveta. Jedinstvenog spoja starog i novog Beograda, hotel Jump Inn čini nekoliko “iskoraka” ispred svog vremena na mestu koje će stvoriti novu istoriju Beograda.
U želji za postizanjem novog ambijenta, arhitekti su posvetili posebnu pažnju detaljima unutrašnjem uređenju soba, korišćenjem renesansnih motiva Posejdona za tepihe, koji su takođe nadahnuli mnoge velike svetske umetnike. Zidne tapete su posebno dizajnirali sprski i belgijski stručnjaci umetničkog ateljea, čime se postiže jedinstven doživljaj gostiju koji borave u 49 udobnih soba i apartmana hotela Jump Inn Beograd. Sobe hotela Jump Inn su prostrane, besprekorno čiste i uređene u nežnim i elegantnim bojama i raspoređene po standardima City soba, Deluxe soba, Family soba i apartmana. Svaka soba hotela Jump Inn u Beogradu je opremljena sadržajima koji omogućavaju prijatan boravak poslovnim gostima i turistima : udobni ležajevi sa prijatnom posteljinom, klima uređaj, smart TV, telefon, sigurnosni sef, mini bar, savremena audio oprema i potpuno i lepo uređena kupatila, sa tuš kabinama i toaletnim priborom.
Potpuno spajajući tradiciju i suvremeni način života poslovnog centra Beograda, hotel Jump Inn takođe odlikuju dve konferencijske sale – Viktor i Milan sale za sastanke, kapaciteta do 100 učesnika, koje omogućavaju odlične uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja i skupova. Savremena audio-visual oprema, kao što je Smart Board, projektor, povezani zvučni sistem i brzi Internet čine osnovu uspešnog događaja uz uživanje u radnom programu, uz stručnu pomoć visoko kvalifikovanog osoblja hotela Jump Inn Beograd, koje je uvek na usluzi.
U društvu atletičara, atletskih motiva i fotografija se posetioci odmaraju u hotelskom baru uz sok od sveže narandže, čaj, kafu ili koktel. Širok izbor tradicionalne, internacionalne i vegetarijanske hrane se poslužuje u restoranu hotela Jump Inn, uz naglašenu tradicionalnu gostoprimljivost i srdačnost u Srbiji. Pod hotelskog lobija je izrađen u terrazzo tehnici, koji doprinosi posebnom stilu i prestižnom osećanju, koje se izvanredno uklapa u prefinjenu zgradu u kojoj se nalazi hotel, iz 1924. godine.
Sadržaji hotela Jump Inn Beograd : rcepcija tokom 24 sata, sobe za nepušače, lift, parking, javna garaža u blizini, usluge pranja, peglanja i čišćenja odeće, prostor za odlaganje prtljaga, posluženje u sobi, usluge najma vozila, Mladenački apartman, VIP soba, novine, usluge faxa i kopiranja, bašta u dvorištu.

SHARE IT: