Hotel Jezero Borsko jezero

Hotel Jezero Borsko jezero

Hotel Jezero na Borskom jezeru je moderan hotelski objekat 4 zvezdice koje se prostire na preko 12.700 m2 i ispunjava sve evropske standarde hotela visoke kategorije i zahtevnih posetilaca. Hotel Jezero se nalazi neposredno pored Borskog jezera, 17 kilometara od Bora i 250 km od Beograda.

Hotel Jezero na Borskom jezeru raspolaže sa 120 udobno uređenih soba, sa sledećom strukturom – 72 dvokrevetnih standard soba, od kojih su 6 sa pomoćnim ležajem za decu, 5 porodičnih soba, 3 studio apartmana, koji imaju posebne odvojeni dnevni boravak i spavaće sobe, 6 apartmana koje odlikuje izuzetna udobnost, a apartman je opremljen prostranim dnevnim boravkom sa garniturom za sedenje, banket stolom, spavaćom sobom, prostranom terasom i jacuzzi kadom za dve osobe. Sve sobe Hotela Jezero na Borskom jezeru su opremljene modernim i udobnim nameštajem, mini barom, sigurnosnim sefom, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV-om i telefonom. U okviru smeštaja Hotela Jezero šest soba je opremljeno za posetioce-lica sa posebnim potrebama.

Odmor ili konferencijski boravak u hotelu Jezero na Borskom jezeru je upotpunjen gastronomskim užicima, međunarodnim i domaćim specijalitetima, koje pripremaju iskusni lokalni kuvari po najboljim internacionalnim i domaćim receptima. Gostima su na raspolaganju 2 restorana Hotela Jezero sa terasom i prekrasnim pogledom na jezero – glavni restoran sa 250 mesta i a la carte restoran sa 140 mesta, koji je tradicionalno uređen i odličan izbor za raznovrsne proslave i događaje, po želji sa muzičkim ili folklornim programom.

Prestižni hotelsko-turistički kompleks Jezero na Borskom jezeru svoje goste tokom čitave godine očarava prijatnim okruženjem, funkcionalnom arhitekturom i sadržajima, modernim uređenjem i visokim kvalitetom usluga. Hotel Jezero na Borskom jezeru je odlična lokacija za odmor, koju odlikuje mir i tišina, ili porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u okolinu. Gosti Hotela Jezero na Borskom jezeru uživaju u prelepim izletištima, proslavama i druženju, organizaciji raznovrsnih kongresa i skupova, sportskim pripremama, SPA tretmanima u zatvorenom bazenu i masažama, sportovima, treninzima i fitnesu.

Brojni i raznovrsni sportski tereni i sadržaji Hotela Jezero na Borskom jezeru doprinose kvalitetnom aktivnom odmoru na Borskom jezeru. Ljubiteljima skijanja je omiljeno skijaliste Crni vrh, 13 km od Borskog jezera, koje ima dve staze dužine 1500 i 1800 metara, ski lift i dvosednu žičaru. Tokom boravka u Hotelu Jezero toplo preporučujemo posetu arheološkog nalazišta Felix Romulijana u Gamzigradu, koje pripada UNESCO kulturnom nasleđu i oduševljava posetioce svojim sadržajima, kao i Brestovačke banje i Lazareve pećine.

 

SHARE IT: