Hotel Izvor Aranđelovac

Hotel Izvor Aranđelovac

Hotel “Izvor” /5 zvezdica/ je elegantni kongresni SPA & wellness resort i hotelski kompleks u Bukovickoj Banji, koji je za 2014. godinu dobio status najboljeg hotela na Balkanu. Hotel Izvor u svojim luksuzno uređenim prostorima površine preko 32.000 m2, izuzetno lepo uređenim i bogato ukrašenim umetničkim delima koja predstavljaju ličnosti i događaje iz srpske istorije i kulture, u istom trenutku nudi uzbudljivu atmosferu i savremenu udobnost za do 3.500 gostiju !

Hotel Izvor Aranđelovac raspolaže sa 165 luksuznih soba i udobnih smeštajnih jedinica /ukupnog kapaciteta do 500 gostiju/, raspoređenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim prijatno uređenim i udobnim standard sobama, superior sobama, apartmanima i superior apartmanima. Sve sobe Hotela Izvor Arandelovac su opremljene komfornim stilskim nameštajem i centralnom klimatizacijom, mini barom, sefom, besplatnim bežičnim internetom, LCD tv-om i Voip telefonom. Hotel Izvor Aranđelovac takođe raspolaže sa četiri sobe za lica sa posebnim potrebama, raznovrsnim restoranima, barovima, letnjom baštom sa pogledom na prekrasan park Bukovičke Banje, mini prodajnim centrom, frizerskim salonom i drugim udobnim sadržajima.

Poslovnim gostima su u Hotelu Izvor Aranđelovac na raspolaganju luksuznim kongresni prostori sa video opremom i dodatnim sadržajima, kao i elegantni koktel-holovi : Kristal Sala u prizemlju /kapaciteta do 600 sedista u “bioskop rasporedu”, koja se može podeliti u tri odvojena dela/, Sala Beograd /sa 120 sedišta/ i Sala Topola /sa 80 sedista/. Kongresne sale Hotela Izvor su izuzetno pogodne za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja, promocija, balova, prijema, svadbi i drugih skupova.

Zahvaljujući modernoj i luksuznoj arhitekturi, vrhunski opremljenim enterijerima, visokom kvalitetu usluge i raznovrsnim vrhunskim sadržajima, koji obuhvataju opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmane i fitness raskosnog Wellness & SPA Centra, sa devet bazena sa preko 1000m2 vodenog prostora i ogledala sa prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom, prestižni hotelsko – turistički kompleks Izvor Aranđelovac gostima omogućava prijatan porodični odmor, druženje i boravak, okrepljujuće usluge, poslovni skup, sastanak ili konferenciju. U wellness delu Hotela Izvor Aranđelovac goste očekuju ruska banja, finska sauna, tursko parno kupatilo, biosauna, hidromasazne kade, termalni bazeni hidromasažerima temperature vode od 38ºC, sale sa masažu, tuševi, dečiji bazeni, prostori za vichy tretmane i relaksaciju, kuglana, bar i drugo.

Tokom boravka u Hotelu “Izvor” Aranđelovac gosti uživaju u raznovrsnoj kuhinji, stranim i domaćim gastronomskim specijalitetima, koje pripremaju najbolji kuvari.

Hotel “Izvor” Aranđelovac se nalazi u podnožju planine Bukulje i leži na izvorima zdrave mineralne vode, koja kroz kristalno beli mermer izvire iz dubine zemlje. Okružen je raskosnim, stoletnim hrastovim i bukovim šumama, plodnim vinogradima i šljivicima, brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima, prirodnim retkostima i vinarijama. Okoline bogate čistim vazduhom i blage klime, uz uvek prisutnu “ružu vetrova”, koja svežim bukuljskim vazduhom napaja aranđelovačku kotlinu, hotel “Izvor” je idealno odredište za porodični odmor ili “radno uživanje”. Hotel “Izvor” od centra Aranđelovca deli samo čuveni park Bukovičke Banje, a od Beograda je magistralnim putem udaljen 75 km.

Obliznja zanimljiva mesta : Topola – Crkva Svetog Đorđa Oplenac, Memorijalni kompleks Orašac, Risovačka pećina, srednjevekovni manastiri Voljavča, Nikolje i Blagoveštenje, manastir Brezovac, zadužbina Despota Đurađa Brankovića iz 1444. godine, grobna mesta Despota Stefana Lazarevića i poslednjeg srpskog Despota Pavla Bakića iz 1537, Etno selo “Brestovi – Vizija, lepo cvećem i zelenilom uređena Vila Aleksandar, sa bazenima i wellness sadržajima u obližnjem istorijskom mestu Orašcu, kao i vinarija “Aleksandrović“, koja proizvodi vrhunska vina….

Lekovito bilje Srbije 1

SHARE IT: