Hotel Iris Zlatibor

Hotel Iris Zlatibor

NIJE DOSTUPAN – ZATVOREN

Hotel Iris je novi, moderan i udoban hotel 4 zvezdice na Zlatiboru, izgrađen u planinskom stilu, koji posetiocima pruža visok kvalitet usluga i sadržaje koji omogućavaju potpuni doživljaj brojnih čari Zlatibora – najlepše srpske planine. Hotel Iris je smešten u centru Zlatibora, neposredno pored crkve, samo par minuta šetnje od jezera i Kraljevog trga. Hotel Iris Zlatibor je okružen divnom borovom šumom i odiše toplinom ambijenta sklada kamena i drveta, koji gostima pruža nezaboravne trenutke uživanja, mira i tišine tokom čitave godine.

Hotel Iris Zlatibor raspolaže sa 28 udobnih smeštajnih jedinica – soba i apartmana, opremljenih udobnim drvenim nameštajem i prostranim ili odvojenim ležajevima, parket-laminatnim podnim oblogama od zida do zida, radnim stolom, stolicom, najfinijim tekstilom i posteljinom, bežičnim internetom, LCD TV-om sa kablovkim kanalima, udobnim kupatilima sa tušem ili kadom, toaletnim priborom i fenom za kosu, kao i terasama sa prekrasnim pogledom na okolnu prirodu i borovu šumu Zlatibora. Neke sobe Hotela Iris imaju prostrani dnevni boravak, dok su apartmani sa mini kuhinjom.

U sastavu Hotela Iris na Zlatiboru su restoran koji poslužuje bogat buffet doručak, sa jedinstvenom letnjom baštom, barom i fontanom koje čine izuzetno mesto za odmor i uživanje u svim čulima, a posebno čuvenim zlatiborskim specijalitetima.

Hotel Iris na Zlatiboru poseduje wellness & SPA centar, sa zatvorenim bazenom i saunom, u kome gosti provode trenutke opuštanja posle šetnji i aktivnosti u prirodi ili lokalnim izletima. Gostima je na raspolaganju i teretanu i konferencijska sala kapaciteta do 50 mesta.

Tokom boravka u Hotelu Iris, gosti uživaju u šetnjama okolnim dobro obeleženim stazama, proplancima i šumama i brojnim izletima do okolnih turističkih znamenitosti, kao što su Staro selo Sirogojno, Mećavnik Drvengrad, Šarganska osmica, Specijalni rezervat prirod Uvac i planina Zlatar, Stopića pećina, Višegrad, Nacionalni Park Tara, slikovita seoska turistička domaćinstva u okolini koja pružaju turističke usluge, pršutara – sušara u selu Mušvete, Potpećka pećina

Sadržaji Hotela Iris Zlatibor : nepušačke sobe, restoran, bar, bežični internet u svim javnim prostorima, wellness i spa centar sa bazenom i saunom, sala za sastanke, parking…

SHARE IT: