Hotel Ioana Sinaja

Hotel Ioana Sinaja

Boutique Hotel Ioana Sinaja se nalazi u mirnom delu planinskog područja Bučegi, iznad Sinaje, koji uživa prekrasan pogled na vrhove Karpata i gostima omogućava visok kvalitet usluga i standarda hotela 5 zvezdica. Ceo smeštajni kapacitet Hotela Ioana Sinaja je 53 ležaja raspoređenih u 17 udobnih dvokrevetnih ili twin soba, 1 apartmanu, 1 jednokrevetnoj sobi, 5 apartmana, od kojih 3 apartmana ima direktnu vezu sa Spa centrom. Lepo uređeni i opremljeni apartmani Hotela Ioana u Sinaji imaju 2 ili 3 nivoa, nazvanih po čuvenim ski i planinskim centrima – Cortina D’Ampezzo, St. Moritz, Tyrol, Salt Lake i Aspen. Hotel Ioana u Sinaji omogućava svojim gostima panoramski pogled, spa centar i jednostavan pristup ski stazama u Sinaji. Sve sobe Hotela Ioana su prijatno i ukusno uređene u nežnim tonovima i opremljene udobnim ležajevima i balkonima, što gostima omogućava potpunu udobnost i opuštanje tokom boravka u Sinaji. Svaka soba Hotela Ioana ima LCD TV, a neke sobe imaju kamin, koji stvara toplu i jedinstvenu atmosferu. Bade mantili i papuče očekuju goste Hotela Ioana u udobnim i elegantnim kupatilima.

Hol Hotela Ioana Sinaja je veoma prijatan i udoban, te omogućava gostima prostor za čitanje, prijateljski razgovor, TV ili uživanje pored kamiina, uz omiljeno piće. Jedan deo hola Hotela Ioana je za pušače, dok je drugi deo namenjen nepušačima. Restoran Forest Hotela Ioana u Sinaji predstavlja jedinstven prostor, u kome se gosti osećaju kao u pravoj šumi. Bogat američki doručak, koji ispunjava sve ukuse i potrebe se poslužuje u Hotelu Ioana u Sinaji. Osoblje Hotela Ioana je posebno ljubazno, stručno i predusretljivo. Posluženje u sobi je odlično, a portir donosi drva za kamin uvek kada god je potrebno. Spa sadržaji Hotela Ioana u Sinaji obuhvataju saunu, Jacuzzi i veliki izbor masaža, što pruža vrhunsko opuštanje tokom hladnih dana na planini.

Jela internacionalne kuhinje i odličan izbor pića se poslužuju u elegantnom restoranu Hotela Ioana Focus Bar & Lounge sa kaminom. Hotel Ioana u Sinaji ima salu za sastanke sa 25 mesta, koja je tehnički opremljena za efikasne prezentacije

Žičara Cota se nalazi samo 300 metara od Hotela Ioana, dok se do dvoraca Peleš i Pelisor stiže laganom šetnjom za 30 minuta. Stanica minibusa je ispred Hotela Ioana, iako se do centra Sinaje može stići prijatnom šetnjom u trajanju od 40 minuta.

SHARE IT: