Hotel International Sinaja

Hotel International Sinaja

Hotel International Sinaja je udoban i luksuzan hotel 4 zvezdice u Sinaji, jednom od najpoznatijih i najstarijih turističkih centara Rumunije, u Karpatima. Turistički centar Sinaja se nalazi 120 km od Bukurešta i 49 km od Brašova, i uživa prekrasnu panoramu Bučegi planina. Turistički centar Sinaja je nazvan po poznatom srednjovekovnom manastiru Sinaji iz 17. veka. Sinaja je popularni turistički centar Rumunije u prekrasnim Karpatima, koji tokom čitave godine pruža odlične uslove za odmor i okrepljenje, budući da je zimi skijaški raj, a leti takođe izuzetno privlačan planinarima i golferima, kao i turistima koji žele da upoznaju obližnje zanimljive turističke znamenitosti Rumunije – Sinaja – Cota 1400 (šetnja 8-minuta), Sinaja Casino (šetnja 12 minuta), manastir Sinaja (šetnja 12 minuta), Dvorac Peleš (30 minuta šetnje),  Dvorac Pelişor (35 minuta šetnje)…

Hotel International u Sinaji je sagrađen i otvoren tokom komunizma u Rumuniji, ali je nedavno potpuno obnovljen i danas pruža udoban smeštaj u 180 soba, raspoređenih na 8 spratova i u nekoliko različitih tipova  : Standard jednokrevente soba, Junior apartmani sa balkonom sa pogledom na planine, Deluxe dvokrevetna soba, Standard dvokrevetna soba, apartman sa jednom spavaćom sobom i Executive Junior apartman sa balkonom i pogledom na planine. Hotel International u Sinaji je smešten u živopisno zelenoj dolini blizu reke Prahove, na nadmorskoj visini od 800 metara i omogućava svojim gotima potpuno uživanje u prekrasnim planinskim panoramama jedinstveno lepih Karpata iz svojih soba. U okolini Hotela International Sinaja se nalaze brojne trgovine i restorani koji služe odličnu tradicionalnu hranu.

Sobe Hotela International u Sinaji su lepo uređene u toplim braonkastim tonovima i opremljene posebnim i king-size ležajevima, drvenim stilskim nameštajem, tepisima od zida do zida, gardeberom, stolom i stolicama, LCD TV-om sa kablovskim kanalima, minibarom, aparatom za kafu i modernim kupatilima sa tušem, fenom za kosu, bade mantilima, papučama i toaletnim-kozmetičkim priborom.

Hotel International u Sinaji svojim gostima pruža raznovrsne mogućnosti ishrane u tri restorana. Restoran Hotela International Sinaja poslužuje bogat doručak, sa obiljem svežih sokova, domaćih peciva, palačinki i kolača, sireva, salata, čajeva i kafe. Panoramic Restoran ima kapacitet 450 mesta, restoran Tirol poslužuje tirolske specijalitete, a restoran Cucina Sofia italijansku kuhinju. Gosti koji borave u Hotelu International Sinaja uživaju u tradicionalnim i internacionalnim jelima, kao i omiljenim pićima u dobro opremljenom baru, koji prima 150 gostiju. Gosti tokom boravka u Hotelu International takođe imaju mogućnost konzumacije hrane u klasičnom panoramskom restoranu uz muzički program orkestra. U ovom jedinstvenom prahovačkom hotelu se uspešno organizuju raznovrsne privatne zabave, proslave i poslovni događaji.

Zabavni deo Hotela International Sinaja obuhvata 4 staze kuglane, 4 stola za stoni tenis i druge igre uz doplatu, kao što je pikado, fusbal i air-hokej. Tokom zimske sezone u Sinaji je gostima na raspolaganju besplatna ostava skija. Hotel International Sinaja takođe ima moderan Relax Centar, koji obuhvata zatvorene bazene, jacuzzi kade, saune, teretanu, sobu za masažu i salon lepote.

Sadržaji Hotela International Sinaja : nepušačke sobe, grejanje, svakodnevno spremanje, hol, klimatizacija i internet u svim javnim prostorima, parking, pristup licima sa otežanim kretanjem, scanner, fax, restorani, dostava hrane, bar, poslovni centar, telefon, recepcija tokom 24 sata, lift, sauna, teretana, spa centar, zatvoreni bazeni, Jacuzzi, salon lepote, sporski sadržaji, krevetac za bebu – po zahtevu, minibar, prostor za ostavu prtljaga, kongresne sale, bilijar, TV, kuglana, posluženje u sobi, portir, menjačnica, usluge pranja i peglanja, sigurnosni sef, ostava za skije, bašta, igraonica, frizer, muzička zabava.

SHARE IT: