Hotel Interhotel Sandanski

Hotel Interhotel Sandanski

Interhotel Sandanski se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj, regiji poznatoj po blagoj klimi i odličnim lekovitim izvorima, u centru poznatog banjskog lečilišnog mesta Sandanski, samo nekoliko koraka od živopisnog gradskog parka, glavne trgovačke i pešačke ulice i u blizini mnogih kulturnih i istorijskih znamenitosti. Interhotel Sandanski se nalazi u podnožju planine-Nacionalnog Parka Pirin, 160 km južno od Sofije i samo 20 km od grčke granice.

Interhotel Sandanski je udoban objekat 4 zvezdice sa ukupno 568 ležajeva, koji sadrži najveći medicinski zdravstveno-lečilišni centar za balneologiju, rehabilitaciju i SPA terapije tretmane na Balkanu. Interhotel Sandanski ima 180 standardnih dvokrevetnih soba i 82 dvokrevetnih soba sa velikim ležajem ili dva odvojena ležaja. Potpuno renovirane sobe i apartmani Interhotela Sandanski karakterišu moderni i savremeni dizajn, pružajući ugodan boravak poslovnim ljudima ili turistima koji su dobrodošli da koriste SPA sadržaje – zatvoreni i otvoreni bazen sa mineralnom vodom, termalni bazen, saunu, parno kupatilo i teratanu. Svaka soba Interhotela Sandanski raspolaže terasom, klima uređajem, radnim stolom, kablovskim TV-om, radio aparatom, telefonom, mini barom, pristupom internetu i kupatilom sa fenom, bade mantilom i papučama. Standardni Studio apartmani su opremljeni istim sadržajima i dodatno imaju dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu, dok luksuznim apartmani, pored uobičajenih sadržaja, poseduju dve prostrane sobe.

Izvori mineralne vode Interhotela Sandanski (76 stepeni C) obezbeđuju vodu za sve hotelske sobe i otvorene i zatvorene bazene. Interhotel Sandanski ima jedan od najvećih medicinskih centara na Balkanu za medicinsku rehabilitaciju. U Interhotelu Sandanski posetiocima su na raspolaganju odlični uslovi za lečenje poremećaja metabolizma, astme, oštećenja na lokomotornom i nervnom sistemu, oporavak posle fraktura kostiju, alergije, profilakse dece i odraslih, kao i prepuštanje tretmanima za revitalizaciju tela i oslobađanja od stresa, mršavljenje i stimulacije energije. SPA centar na 3 nivoa Interhotela nudi aromatične i lekovite kupke, saunu, parno kupatilo i kabine za kozmetičke tretmane. U Interhotelu Sandanski postoje dva bazena sa mineralnom vodom : otvoreni bazen 12,5 m x 6,5m i zatvoreni bazen veličine 25 m x12,5 m. Posetiocima Interhotela Sandanski je na raspolaganju širok izbor različitih biljnih aromatičnih i mineralnih kupki, masaža sa eteričnim uljima, medom ili čokoladnom masažom, kao i oblikovanje tela, piling i revetalizacija organizma algama, neprerađenim biljnim puterom i vinskim terapijama.

Za seminare, privredne skupove i događaje, radionice, izložbe, prezentacije i koktele, Interhotel Sandanski nudi četiri konferencijske sale kapaciteta od 30 do 250 mesta, izložbeni prostor i prezentacije. Tehnička oprema uključuje mikrofone, multimedija i platno, flip čart.

Novi moderan izgled Sandanski restorana sa 320 mesta nudi bogat buffet doručak i obroke u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, i odlična je lokacija za porodična slavlja, poslovne sastanke i nezaboravne svečane događaje venčanja. “Mehana Bulgare“ je tradicionalan restoran Interhotela Sandanski koji posetiocima nudi autentične ukuse i arome tradiocionalne bugarske kuhinje. Obnovljeni mediteranski restoran Renesansa nudi raznovrsne specijalitete bugarske i mediteranske kuhinje. Posetiocima su na raspolaganju opuštajući trenuci u lobi baru. U kompleksu Interhotela je izgrađeno pet novih tenis terena sa visokom tehnologijom, koji su pogodni za uspešnu organizaciju profesionalnih tenis turnira.

Sadržaji Interhotela Sandanski: konferencijske sale, SPA i medicinski sadržaji, dečja igraonica, butici i prodavnica, internet soba, salon lepote, frizerski salon, bar na bazenu, lobi i snek bar, parking, noćni bar, obezbeđenje, sauna, sigurnosni sef, jacuzzi, room service – posluženje u sobi, garaža, usluge pranja i peglanja, pristup za osobe sa invaliditetom, casino, solarijum.

 

SHARE IT: