Hotel Industrial Kragujevac

Hotel Industrial Kragujevac

Hotel Industrial 1853 je udoban, novi hotel 4 zvezdice u Kragujevcu, koji pleni svojim izgledom sa specifičnim industrijskim senzibilitetom, čije je uređenje inspirisano industrijskim nasleđem Kragujevca – nekada najvećim industrijskim gigantom Balkana, sa željom da se na originalan način sačuvaju vrednosti prošlosti.

Hotel Industrial se nalazi u značajnom industrijskom istorijskom delu Kragujevca, u okviru industrijsko-privrednog kompleksa nekadašnje „Zastave“, u jednoj od administrativnih zgrada čija je autentičnost zadržana kreativnom i detaljnom obnovom celokupnog uređenja, sa akcentom na udobnosti i jedinstvenom luksuzu. Hotel Industrial 1853 Kragujevac je okružen muzejima „Stara livnica“ i „Stara Zastava“, koji su sastavni deo istorijskog kulturnog dobra „Knežev arsenal“, iako se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada Kragujevca /1,1 km/ u mirnom i intimnom ambijentu.

Hotel Industrial 1853 Kragujevac raspolaže sa dvadesetjednom luksuznom smeštajnom nepušačkom jedinicom, od kojih je 4 apartmana, kao i jednokrevetne sobe, sobe sa franucuskim-kong size lezajevima, 3 trokrevetne sobe i sobe sa odvojenim lezajevima. Sve sobe Hotela Industrial 1853 Kragujevac odlikuje industrijski dizajnerski stil, moderni i nežni tonovi, luksuzna opremljenost i vrhunska udobnost koja izuzetno prija poslovnim gostima i turistima – klimatizacija, parket podovi, tepisi, udobni king size ili posebni ležajevi, radni sto, stolica, kvalitetno osvetljenje, LCD TV sa satelitskim kanalima, bežični internet, aparat za pripremu kafe/čaja. Kupatila su luksuzno opremljena mermerom, kadom ili tušem sa efektom kiše, bade mantilom, papučama, uvećavajućim ogledalom, fenom za kosu, toaletnim priborom. Gostima je na raspolaganju usluga posluženja u sobi – room service.

U autentičnom ambijentu elegantnog restorana Hotela Industrial 1853 Kragujevac gosti uživaju u vrhunski ukusnoj i maštovito pripremljenoj nacionalnoj, internacionalnoj kuhinji i à-la-carte specijalitetima. Ponuda jela u restoranu Hotela Industrial 1853 Kragujevac je prilagođena potrebama i zadovoljstvu gastronomskih očekivanja, zelja i potreba gostiju. Gostima je na raspolaganju veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i vinska karta koja potice i nadahnuta je cuvenim „Putem vina“ kroz Šumadiju.

Konferencijska sala Hotela Industrial Kragujevac ima oko 50 mesta – zavisno od vrste postavke i cini jedinstven, multifunkcionalni prostor koji nudi visoke standarde usluga, predstavljajući idealno mesto za uspešnu organizaciju raznovrsnih poslovnih ili privatnih događaja /konferencije, seminari, promocije, prezentacije, treninzi, sastanci, kokteli, ručkovi…/. Moderan i dinamičan dizajn sale za sastanke Hotela Industrial podstiče kreativnu radnu atmosferu, uz tehničku opremu visokog kvaliteta i profesionalnu uslugu koji daju uspešan rezultat.

Spa centar – zona revolucije opuštanja je povezana toplom vezom sa ostalim delovima hotela Industrial 1853 Kragujevac. Ovaj deo za opuštanje i relaksaciju je namenjen gostima, ali i drugim posetiocima koji žele okrepljujuce usuge. U prijatno uređenom Spa centru Hotela Industrial 1853 Kragujevac su gostima na raspolaganju sledeći opuštajući sadržaji – zatvoreni  bazen, ležaljke, Jacuzzi sa hidromasažnim topovima, sauna, hamam, partna kupka, raznovrsne masaže iskusnih masera…..

Sadržaji Hotela Industrial 1853 Kragujevac : recepcija 24 sata, nepušačke sobe, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, klimatizacija u svim javnim prostorima, lift, sala za sastanke i posluženje hrane i pica, hol, bar, spa i wellness centar, transferi, usluge pranja i hemijskog čišćenja, basta, posluženje u sobi – room service, informacije o lokalnim izletima i događajima, obezbeđen parking….

SHARE IT: