Hotel Industrial Kragujevac

Hotel Industrial Kragujevac

Hotel Industrial 1853 je udoban, novi hotel 4 zvezdice u Kragujevcu, koji pleni svojim izgledom sa specifičnim industrijskim senzibilitetom, čije je uređenje inspirisano industrijskim nasleđem Kragujevca, nekada najvećim industrijskim gigantom Balkana, sa željom da se na originalan način sačuvaju vrednosti prošlosti.

Hotel Industrial se nalazi u značajnom istorijskom delu Kragujevca, u okviru industrijskog kompleksa nekadašnje „Zastave“, u jednoj od administrativnih zgrada, čija je autentičnost zadržana kreativnom obnovom celokupnog uređenja, sa akcentom na udobnosti i luksuzu. Hotel Industrial 1853 Kragujevac je okružen muzejima „Stara livnica“ i „Stara Zastava“, koji su sastavni deo istorijskog kulturnog dobra „Knežev arsenal“, iako se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada /1,1 km/ u mirnom i intimnom ambijentu.

Hotel Industrial 1853 Kragujevac raspolaže sa 21-om smeštajnom nepušačkom jedinicom, od kojih je 4 apartmana. Sve sobe Hotela Industrial 1853 Kragujevac odlikuje industrijski dizajnerski stil, moderni i nežni tonovi, luksuzna opremljenost i vrhunska udobnost koja izuzetno prija poslovnim gostima i turistima – klimatizacija, parket podovi, tepisi, udobni king size ili posebni ležajevi, radni sto, stolica, kvalitetno osvetljenje, LCD TV sa satelitskim kanalima, bežični internet, aparat za pripremu kafe/čaja. Kupatila su luksuzno opremljena mermerom, kadom ili tušem sa efektom kiše, bade mantilom, papučama, uvećavajućim ogledalom, fenom za kosu, toaletnim priborom. Gostima je na raspolaganju usluga posluženja u sobi – room service.

U autentičnom ambijentu restorana Hotela Industrial 1853 Kragujevac gosti uživaju u vrhunski ukusnoj i maštovito pripremljenoj nacionalnoj, internacionalnoj kuhinji i à-la-carte specijalitetima. Ponuda jela u restoranu Hotela Industrial 1853 Kragujevac je prilagođena potrebama i zadovoljstvu gastronomskih očekivanja gostiju. Gostima je na raspolaganju veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i vinska karta inspirisana „Putem vina“ kroz Šumadiju.

Konferencijska sala Hotela Industrial Kragujevac ima oko 50 mesta – zavisno od vrste postavke, jedinstven, multifunkcionalni dizajn i nudi visoke standarde usluga, predstavljajući idealno mesto za uspešnu organizaciju raznovrsnih poslovnih ili privatnih događaja /konferencije, seminari, promocije, prezentacije, treninzi, sastanci, kokteli, ručkovi…/. Moderan i dinamičan dizajn sale za sastanke podstiče kreativnu radnu atmosferu, uz tehničku opremu visokog kvaliteta i profesionalnu uslugu koji daju uspešan rezultat.

Spa centar – zona revolucije opuštanja je povezana toplom vezom sa hotelom Industrial 1853 Kragujevac. Ovaj deo za opuštanje i relaksaciju je namenjen gostima, ali i drugim posetiocima koji žele ove usuge. U prijatno uređenom Spa centru Hotela Industrial 1853 su gostima na raspolaganju sledeći opuštajući sadržaji – zatvoreni  bazen, ležaljke, Jacuzzi sa hidromasažnim topovima, sauna, hamam, raznovrsne masaže iskusnih masera…..

Sadržaji Hotela Industrial 1853 Kragujevac : recepcija 24 sata, nepušačke sobe, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, klimatizacija u svim javnim prostorima, lift, sala za sastanke i posluženje hrane i pica, hol, bar, spa i wellness centar, transferi, usluge pranja i hemijskog čišćenja, basta, posluženje u sobi – room service, informacije o lokalnim izletima i događajima, obezbeđen parking….

SHARE IT: