Hotel SPA Idila Zlatibor

Hotel Idila Zlatibor

Hotel-Spa Idila je savremeni, novi turistički objekat visoke kategorije /4 zvezdice/ na Zlatiboru, površine 1800 m2, u centru najpoznatijeg planinskog turistickog centra Srbije. Smeštajni kapacitet Hotela-Spa Idila Zlatibor obuhvata 8 udobnih, luksuzno opremljenih apartmana i 10 soba, sa ukupno 46 ležaja. Hotel-Spa Idila Zlatibor se sastoji iz suterenske etaže i četiri sprata, koji su povezani bešumnim panoramskim liftom. Komparativna prednost hotela Idila Zlatibor su kvalitetni i raznovrsni sadržaji, koji omogucavaju i obuhvataju prijatan boravak, Wellness-Spa centar sa saunama, zatvorenim bazenom i teretanom, restoran otvorenog tipa, terasu-baštu, recepciju i prostor za razonodu, kao i multifunkcionalnu salu pogodnu za uspešnu organizaciju skupova i kongresnih aktivnosti. Osoblje recepcije Hotela & spa Idila Zlatibor su na raspolaganju 24 časa, a posluzenje u sobi – room service od 07 do 23 sata. Uz vrhunski kvalitet smeštaja u Hotelu-Spa Idila na Zlatiboru, poslovni gosti ili turisti uživaju u bogatom buffet doručku i večeri sa brižljivo odabranim jelovnikom u restoranu ili terasi-bašti hotela.
Apartmanski smeštajni kapacitet hotela-Spa Idila čini 8 luksuzno opremljenih apartmana. Većina apartmana su dvosobni apartmani, dok su 3 apartmana suit kategorije /veličine/. Udobnost smeštaja gostiju omogućava kvalitet i prefinjenost unutrašnjeg izgleda Hotela Spa Idila Zlatibor, tehnološka oprema, kao i veličina, jer svaki apartman zauzima površinu od 45 m2, sa terasom. Dnevna soba svakog apartmana modernog dizajna ima garnituru za sedenje, koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za dve osobe. Radni sto sa integrisanim minibarom, sobni sef u garderobnom plakaru, mesto za odlaganje prtljaga, LDC TV, telefon, udobno kupatilo sa podnim grejanjem i toaletno-kozmetickim priborom čine uobičajenu apartmansku opremu.
Hotela-Spa Idila Zlatibor ima 10 luksuznih hotelskih soba. Sve sobe su prostrane, sa terasom i dobro prirodno osvetljene. Svaku sobu Hotela-Spa Idila na Zlatiboru odlikuje moderan stil nenametljivih prirodnih i blagih boja i tonova, opremljen najkvalitetnijim nameštajem i materijalima savremenog dizajna – od punog drveta i prirodnih tkanina. Radni sto sa foteljicom, integrisanim minibarom i tabureom, sobni sef u garderobnom plakaru, prostor za odlaganje prtljaga, LCD TV, telefon i udobno kupatilo sa podnim grejanjem i toaletno-kozmetičkim priborom čine opremu svih soba hotela Idila Hotel-Spa Zlatibor.
Spa Hotela Idila Zlatibor je moderno opremljena zona rekreacije i relaksacije. Gosti imaju mogućnost odabira raznovrsnih paketa SPA usluga uz omiljeno pice, kao i upotrebu teretane, suve saune, parnog kupatila i zatvorenog bazena. Hotel-Spa Idila Zlatibor pruža prijatan boravak poslovnim gostima, turistima i porodicama koje žele bezbrižan odmor, u miru očuvane prirode, prijatne šetnje i izlete do turistickih znamenitosti i prekrasnih sela oko Zlatibora i u Zapadnoj Srbiji, usklađen sa okrepljujućim aktivnostima i opuštanjem u Spa centru. Toplo preporucujemo izlete u okolini – razgledanje lapidarijuma Narodnog Muzeja Uzice sa rimskim nadgrobnim spomenicima, vožnju planinskim terenima brdskim biciklom, posetu Hidroelektrane na Đetinji, sagrađene 1900. godine po Teslinim principima polifazne struje, avanturističke izlete ekstremnog sadržaja – kanjoning Đetinjom, alpinizam liticama Starog grada u Užicu, programe preživljavanja u prirodi – koji čine Wild West ponudu, planinarske izlete i šetnje, izlete do Zlatara, Specijalnog rezervata prirode Uvac, koji je najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu, Mokre Gore i Šarganske osmice, Nacionalnog Parka Tara, posetu Mećavnika Drvengrada i čarobnog hotela Čarobni breg, Starog mosta i Andrić grada u Višegradu, Etno Parka Terzića avlija u Zlakusi, Potpećke pećine, Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno sa posetom Muzeja pletilja i predstavljanjem ručnih radova i starih zanata, vodopada Gostilje, seoskih turističkih domaćinstava Lazarevi konaci u selu Kačer, selu Kremna, selu Vilovi, čuvene zlatiborske sušare pršute i drugih dimljenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, zlatarske mlekare koja je proizvođač čuvenog zlatarskog sira – proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom, učešće u nesvakidašnjim team building programima koje gostima omogućavaju doživljaj bitaka partizana i Nemaca, kulinarske radionice, ekološke radionice, likovne radionice, muzičke radionice, radionice pripreme ekoloških sokova, melema i lekova iz prirode na Tari i Goliji, priprema zimnice, poseta Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa, Čobanski dani u Kosjeriću, Kulturno leto i drugi doživljaji za pamćenje….

 

 

SHARE IT: