Hotel Ideo Lux Niš

Ideo Lux je novi i luksuzni hotel 3 zvezdice u mirnom delu Niša, dobro povezanim sa autoputem E 75, nedaleko od centra i gradskih institucija, turističkih znamenitosti i čuvenih restorana i kafana po kojima je Niš prepoznatljiv, oko 3 km od niške tvrđave i oko 2 km od Aerodroma Konstanin Veliki Niš.

Raskoš i elegancija hotela Ideo Lux Niš se vidi u svakom detalju hotela, počev od spoljašnjeg izgleda do načina uređenja smeštaja i sadržaja. Hotel Ideo Lux Niš ima 18 luksuzno uređenih soba, veličina od 14,50 m2, 27m2 i 32 m2, organizovanih po strukturi i sadržajima kao jednokrevetne, dvokrevetne (sa bračnim i posebnim ležajevima) i trokrevetne sobe i apartmani.

Prefinjeno i luksuzno uređenje, oprema i sadržaji Hotela Ideo Lux Niš pružaju udoban boravak u Nišu i usklađeni su sa najvišim standardima smeštaja i zahtevima i potrebama modernog poslovnog gosta i turiste  – tepisi od zida do zida, klima uređaj, udobni posebni ili king size francuski ležajevi, radni sto i stolica/fotelje, bežični internet brzog protoka, LCD TV, mini bar, sigurnosni sef, garderober, zavese za zatamnjivanje, kupatilo sa tušem, fenom za kosu, papučama i kozmetičkim-higijenskim priborom. Prostrani apartmani Hotela Ideo Lux su pored uobičajene opreme ostalih smeštajnih jedinica, opremljeni kuhinjom, što je veoma pogodno za duži i porodični boravak.

U okviru Hotela Ideo Lux je elegantan restoran sa posluženjem bogatog buffet doručka koji ispunjava sve potrebe i ukuse gostiju. U restoranu Hotela Ideo Lux Niš se gostima nudi veliki izbor ukusnih tradicionalih i internacionalnih jela i raznovrsnih pića, po principu buffet i A la carte posluženja. U restoranu Hotela Ideo Lux Niš se organizuju brojne proslave, zabave i poslovni ili porodični skupovi.

Hotel Ideo Lux Niš ima opremljenu salu za sastanke koja je pogodna za uspešnu organizaciju skupova i događaja veličine 50 učesnika.

Gostima Hotel Ideo Lux Niš je na raspolaganju recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, bar i prostran besplatan parking sa 25 mesta koji je pod dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom.

SHARE IT: