Hotel Ibis City Center Skopje

Hotel Ibis City Center Skopje

Smešten u centru Skopja, par minuta hoda od čuvanog Trga Makedonija – Milenijum, Hotel Ibis Skopje City Center je udoban hotel 4 zvezdice u modernoj zgradi od 8 spratova koji gostima nudi boravak u 110 udobnih i nepušačkih soba. Sagrađen 2014. godine, Hotel Ibis Skopje City Center predstavlja spoj funky arhitekture i modernih sadržaja koji su na raspolaganju gostima. Hotel Ibis Skopje City Center se nalazi u blizini Muzeja i tvrđave Kale, kao i čuvenog Kamenog mosta, koji su udaljeni 250 metara. Hotel Ibis Skopje City Center Skopje je smešten u blizini Daut Pašinog hamama u istorijskom kvartu čuvenog starog bazaara u Skopju. Sve značajne poslovne institucije i kulturno-istorijske i turističke znamenitosti Skopja su na pešačkoj udaljenosti, te je Hotel Ibis Skopje City Center Skopje izvanredan izbor poslovnih gostiju i turista za udoban i funkcionalan boravak u Skopju.

U zvučno izolovanim i nepušačkim sobama Hotela Ibis Skopje City Center su gostima na raspolaganju udobi sadržaji za prijatan boravak – klima uređaj, bežični internet, laminatni podovi, prozori na otvaranje sa zastorima za zamračivanje, Sweet Bed by Ibis na udobnim posebnim ili francuskim ležajevima, LCD TV sa satelitskim kanalima, sigurnosni sef veličine laptop računara, radni sto i garderober, DVD i direktna telefonska linija. Kupatila su opremljena ogledalom veličine tela, tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima i toaletnim priborom. Hotel Ibis Skopje City Center ima sobe sa pogledom na unutrašnji vrt i centar grada.

U Hotelu Ibis Skopje City Center je restoran koji omogućava da gosti uživaju u izuzetno bogatom i raznovrsnom buffet doručku koji ispunjava sve ukuse i potrebe, dok se u tradicionalnom restoranu poslužuju ukusna jela. Gosti Hotela Ibis Skopje City Center mogu uživati u baru sa velikim izborom pića i laganih obroka.

Hotel Ibis City Center Skopje je udalje 5 minuta hoda od restorana Zorba, koji poslužuje raznovrsne grčke i mediteranske specijalitete i jela istočnoevropske kuhinje. Aerodrom Petrovec Skopje je udaljen 25 minuta vožnje od Hotela Ibis Skopje City Center. Hotel Ibis City Center Hotel Skopje ima besplatan bežični internet pristup za goste na poslovnom ili turističkom putovanju, bar, usluge prevoza od-do aerodroma, usluge recepcije tokom 24 sata sa uslužnim i stručnim osobljem, svakodnevno spremanja soba, jednostavan pristup za osobe sa ograničenim kretanjem, menjačnicu, mašinu za čišćenje cipela, usluge kopiranja i štampanja, samouslužni poslovni centar, poziv za buđenje, alarm detektor za požar, parking.

SHARE IT: