Hotel i apartmani Mons Zlatibor

Hotel i apartmani Mons Zlatibor

Mons Hotel & Apartmani je udoban hotel-ugostiteljski objekat 4 zvezdice u centru Zlatibora, pored Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg, oko 300 metara od zlatiborskog jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Hotel i apartmani Mons Zlatibor čine turistički objekat odlično izolovan od buke, što gostima omogućava potpuni mir i prijatan boravak tokom čitave godine. Svojim modernim uređenjem i udobnim sadržajima i kvalitetom usluga su Hotel i apartmani Mons Zlatibor pravo mesto za odmor i uživanje na Zlatiboru svih generacija i profila gostiju.

Hotel Mons Zlatibor raspolaže sa 21 luksuznih apartmana u svetlim tonovima, od kojih su 3 studio apartmani za dve osobe, 15 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Sve smeštajne jedinice Hotela – apartmana Mons Zlatibor su moderne i opremljene po najvišim standardima – dnevni boravak, spavaća soba i prostor za pripremu hrane i ručavanje, kablovski LCD TV, bežični internet, sigurnosni sef, centralna klimatizacija, telefon, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu, podnim grejanjen, sušačima peškira, bade mantilima i papučama. Svaki od soba i apartmana Hotela Mons Zlatibor ima udobne tepihe u spavaćem delu sobe i parket-laminatne podloge u kuhinje, udobne velike ili posebne ležajeve, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što omogućava osećaj gostiju da su kao kod kuće. Pored uobičajenih sadržaja u sobama i apartmanima, gostima su na raspolaganju dodatni sadržaji – dečiji krevetac, dodatni jastuk i prekrivač. Dvadeset apartmana Hotela Mons Zlatibor ima terasu, dok uz svaki ide i parking mesto na području turističkog objekta.

Radi upotpunjenja užitka gostiju Hotela Mons Zlatibor, na raspolaganju su i prijatne usluge luksuzno opremljenog wellness SPA centra, koji uključuje slanu sobu, parno kupatilo, finsku aromatherapy saunu, toplu klupu i hidromasažnu kadu.

Sadržaji Hotela Mons Zlatibor su prijemni hol, recepcija, café restoran, wellness SPA centar, konferencijska sala, teretana, dečija igraonicu i FUN zona.

SHARE IT: