Hotel Hyatt Regency Beograd

Hotel Hyatt Regency Beograd

Hotel “Hyatt Regency” Beograd /5*/ je moderan, luksuzni poslovni beogradski hotel koji uživa pogodnosti položaja na Novom Beogradu – poslovnom delu Beograda, između aerodroma i starog dela grada, u neposrednoj blizini Kongresnog Centra Sava i ekskluzivnog tržnog centra Ušće. Od centra Beograda je Hotel Hyatt Regency udaljen 5 minuta vožnje kolima, kao i 5 minuta vožnje od beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Hotel Hyatt Regency Beograd se nalazi u poslovnom delu Novog Beograda, u neposrednoj blizini kongresnog Sava Centra, najvećeg konferencijskog centra Beograda, kao i u blizini Kombank Arene – najveće konferencijske i koncertne dvorane u Beogradu.

Struktura 302 udobnih i nepušačkih soba Hotela Hyatt Regency Beograd je raznovrsna, tako da se razlikuju tipovi soba veličine od 38 m2 do 202 m2 sa francuskim ležajem, standardne dvokrevetne sobe, Deluxe sobe, klub sobe, rezidencijalni i predsednički apartmani. Sobe Hotela Hyatt Regency Beograd su opremljene modernim sadržajima i luksuznim opremom i pogodnostima koje su poslovnim gostima  turistima na raspolaganju za prijatan boravak u Beogradu – udobni ležajevi i nameštaj, moderno kupatilo, fen za kosu, mini bar, internet brzog protoka, kablovska TV, spikerfon, brzi internet, 24 časa dostupna recepcija, analogna telefonska linija, klima uređaj sa mogućnošću individualnog podešavanja, sigurnosni sef u sobi.

Restorani u okviru hotela Hyatt Regency omogućavaju gostima da uživaju u vrhunski kvalitetnim gastronomskim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje maštovitih kuvara čuvenog restorana, kao i vrhunskoj halal hrani, u skladu sa prefinjenim ambijentom Metropolitan Grill Restorana, od 06,30 do 18,00 časova. Tea House Hotela Hyatt Regency Beograd gostima nudi bogatu ponudu kolača, kafa i čajeva, od 08,00 do 00,00 časova i omiljeno je mesto za poslovne sastanke i druženja. The Bar je elegantan, udoban prostor, kao i savrseno mesto za poslovne sastanke, u vremenu od 17,00 do 02,00 časova. Outside Catering – omogućava efikasno posluženje klasične večere, VIP prijema, gala događaja ili venčanja, uz iskusnu ekupu profesionalaca koji kreiraju događaj koji se nikada ne zaboravlja i čini utiske gostiju kao da su u samom hotelu Hyatt Regency Beograd.

U sadržaju hotela Hyatt Regency Beograd nalazi se i poslovni i tržni centar, u kome se nalazi i suvenirnica, kao i turistička agencija i rent-a car služba. 7 prostranih i potpuno opremljenih kongresnih sala, funkcionalne površine 850 m2 za ukupno oko 1000 učesnika, kao i visoko-profesionalno osoblje i vrhunska usluga, učinili su da Hyatt Regency Hotel Beograd postane jedan od vodećih kongresnih prostora u Beogradu i Srbiji za uspešno održavanje skupova, sastanaka, kongresa, venčanja i sličnih uspešno organizovanih događaja.

U okviru Hotela Hyatt Regency Beograd nalazi se Club Olympus Spa&Fitness centar, koji obuhvata unutrašnji bazen, đakuzi, fitnes salu, saunu, parno kupatilo i teretanu, kao i masaže, tretmane lica i tela. Korišćenje Club Olympus Fitness i Spa centra se naplaćuje 7 EUR po osobi sa uključenim porezom. Hotel Hyatt Regency Beograd obezbeđuje raznovrstan spektar usluga na najvišem nivou, potpuno zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih gostiju. Regency Club Hotela Hyatt Regency u Beogradu obuhvata tip VIP smeštaja na dva najviša sprata hotela i privatni pristup Regency Club Loungeu, koji je posebno uređen i opremljen za udoban boravak i ispunjenje najviši zahteva iskusnih putnika. 

Sadržaji i usluge Hotela Hyatt Regency Beograd : osoblje sa znanjem više jezika i usluge concierga; brza prijava i odjava; bežični Internet u svim javnim prostorima; Manager na raspolaganju tokom 24 sata; 24 sata posluženje u sobi; Business Center; sigurnosni sefovi; nepušačke sobe i sobe za goste sa posebnim potrebama; Parking (doplata); transfer od /do aerodroma (po zahtevu); menjačnica; usluge hemijskog čišćenja; Butici i trgovine, frizerski salon….

Zanimljiva mesta : Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Saborna crkva, Konak Knjeginje Ljubice, boemski kvart Skadarlija, Park Košutnjak, Muzej Nikole Tesle, Etnografski Muzej, stari Zemun, Dunavsko šetaliste, arheološko nalazište Vinča, Oplenac kraljevski kompleks, Manastiri Fruške Gore i Nacionalni Park “Fruška Gora, arheolosko nalazište Viminacijum kod Požarevca, sportsko-rekreativni centar “Ada Ciganlija ”, Bela Crkva sa 7 jezera veličanstvene lepote……

 

SHARE IT: