Hotel Holiday Inn Skopje

Hotel Holiday Inn Skopje

Hotel Holiday Inn Skoplje, impresivnog izgreda i kvaliteta 5 zvezdica, nalazi se u samom centru Skoplja, u blizini trgovačkog centra i starog grada iz 15-og veka sa džamijama iz turskog perioda, čuvene stare čaršije sa orijentalnim građevinama, antičkim radnjama i čuvenim trgom Makedonija sa kamenim mostom preko reke Vardar. Sa gornjih spratova hotela Holiday Inn Skopje pruža se pogled na zidove tvrđave Kale. Hotel Holiday Inn je udaljen 5 minuta hoda od železničke stanice i 25 km od aerodroma Skoplje. Centralna lokacija hotela Holiday Inn Skopje omogućava gostima da za oko 10 minuta šetnje mogu stići do vladinih kancelarija i finansijskih institucija, kao što su Svetska banka i IFC i čuvenih znamenitosti Skopja.

Hotel Holiday Inn Skoplje raspolaže sa 178 kompletno opremljenih i nepušačkih soba, od kojih je 101 jednokrevetna soba, 50 dvokrevetnih, 11 deluxe soba, 6 senior apartmana, 8 junior apartmana, 1 predsednički apartman i 1 soba za goste sa posebnim potrebama. Sve sobe Hotela Holiday Inn Skopje pružaju ugodan i prijatan boravak poslovnim gostima i turistima, poseduju Wireless LAN sa internet pristupom u sobama, satelitsku TV antenu, Pay -TV, radni sto, govornu poštu, mini bar, frižider, fen i kupatilo sa kadom.

U okviru hotela Holiday Inn Skopje se nalazi: parking za automobile sa 24 h nadzorom, označen parking za osobe sa invaliditetom, izvršni/poslovni sprat, 91 nepušačka sobe, sigurnosni sefovi na recepciji, 8 opremljenih konferencijskih sala sa ukupnim kapacitetom od 700 mesta sa različitim pogodnostima za skupove, klimatizovani prostori, 3 restorana, hotelski bar, video nadzor u lobiju hotela, Wireless Lan sa internet pristupom u lobiju, sauna i fitness centar, kazino, veš mašina za goste za usluge pranja i peglanja,  dnevne novine, poslovni centar, rent – a – car, mašina za poliranje cipela, prodavnica i dr.

SHARE IT: