Hotel Hilton Beograd

Hotel Hilton Beograd

Hotel Hilton Belgrade je luksuzni hotel 5 zvezdica u Beogradu, u centru modernog i užurbanog centra Beograda, 20 minuta od aerodroma Beograd Nikola Tesla, samo na par koraka od poslovnih događanja i institucija, restorana, trgovine i zabave u Beogradu, čime je krunisan peti hotel najviše kategorije u Beogradu i dolazak u glavni grad Srbije novog i svetski uglednog branda Hilton. Poslovni gosti i turisti koji odaberu boravak u Hotelu Hilton Beograd imaju mogućnost da uživaju u šarmu starog dela Beograda, šetaju do Trga Slavije ili posete Hram Svetog Save, Kalemegdansku tvrđavu i brojne znamenitosti, muzeje i galerije Beograda.

Hotel Hilton Beograd pruža udoban boravak poslovnim gostima i turistima u svojih 242 luksuznih, nepušačkih, lepo uređenih i opremljenih soba i apartmana, sa savremenim sadržajima i opremom, koji obuhvataju prostrani radni prostor, bežični internet, LCD TV, aparat za kafu-čaj, kupatila sa tušem, toaletni pribor. Gostima Hotela Hilton Beograd je na raspolaganju izbor sobe Executive tipa ili apartmana dodatne velicine od 32 do 41 m2 ili King sobe od 55 m2 sa dodatnim prostorom i sadržajima, kao i jedinstvenom pogodnošću pristupa Executive Lounge prostoru. Hotel Hilton Beograd je 100% nepušaki hotel, jer je pušenje dozvoljeno na posebno označenim mestima.

Gosti se osećaju kao kod kuće u svetlim i prozračnim sobama Hotela Hilton Beograd, sa bežičnim internetom i velikim prozorima koji se mogu otvoriti. Gosti Hotela Hilton Beograd mogu gledati svoj omiljeni film ii program na LCD TV-u ekranu veličine 37-41 inča, raditi u udobnom ambijentu ili se odmarati u udobnoj fotelji. Povezane sobe su takođe na raspolaganju gostima Hotela Hilton Beograd, što je idalno za porodični boravak. Gosti se takođe mogu odmarati u prostranim apartmanima Hotela Hilton Beograd, sa posebnim dnevnim boravkom i mogućnosti pristupa prostoru Executive Lounge, sa bogatim kontinentalnim doručkom, kao i vrhunski kvalitetnim posluženjem hrane i osveženjem tokom čitavog dana.  Moderni apartman Hotela Hilton Beograd takođe ima drugo kupatilo, online bežični internet, veliki radni sto, LCD TV veličine ekrana 42-inča. Posebno pogodni sadržaji obuhvataju mekane mantile za kupanje, papuče, novine.

Restoran Dva kralja – Two Kings u prizemlju Hotela Hilton Beograd omogućava gostima posluženje hrane tipa otvorene kuhinje i neformalnog obroka koji obuhvata ukusna srpska i internacionalna jela, kao i bogat buffet doručak raznovrsnih tipova – kontinentalni, italijanski, vegetarijanski, veganski, bezglutenski, američki… Usluga posluženja u sobi je gostima Hotela Hilton Beograd na raspolaganju tokom 24 sata.

Hotel Hilton Beograd je izgrađen kao kongresni hotel, jer obuhvata jedan od najboljih beogradskih kongresnih centara u hotelu. Kongresne sale Hotela Hilton Beograd imaju visoke tavanice i prirodno osvetljenje i obuhvataju balsku salu površine 407 m2 za 526 gostiju, predprostor od 244 m2, tri višenamenske kongresne sale, Board salu i prostor Executive Lounge što je pogodan kongresni prostror za uspešno odvijanje najzahtevnijih događaja. Ovde je takođe i prekrasna bašta, idealna za kafe pauze ili prijeme… Sadržaji kongresnog dela Hotela Hilton Beograd : najam Audio/Vizuelne opreme, Poslovni centar, telefon, besplatne usluge štampanja, Executive Lounge, slanje faxa, usluge fotokopiranja, Video konferencija.

Terasa na vrhu Hotela Hilton Beograd je osvetljena noću ljubičastim svetlom i senkama, čime se ističe monumentalnost ovog prostora. Ključni deo terase na vrhu Hotela Hilton Beograd je restoran Skylounge, odakle se pruža prekrasan pogled na stari deo Beograda, uz uživanje u jelima nadahnutim azijskim ukusima. Uređenje Skylounge restorana je tradicionalno i elegantno, što je tipični stil branda Hilton. Na čuvenoj terasi na vrhu Hotela Hilton Beograd je prostor za stajanje za oko 150 gostiju, koji uživaju u atmosferi, sadržajima i ukusima jednog od najkultnijih mesta Beograda. Jedinstveno predusretljivo, stručno i ljubazno osoblje zna da pruži odgovarajuću atmosferu i zaslužuje sve pohvale.

Hotel Hilton Beograd ima spa centar Living Well Health Club koji obuhvata savremenu teretanu, spa sa dve prostorije za tretmane, saunu, parno kupatilo i masaže, za opuštajući doživljaj posle napornog dana ili razgledanja Beograda-Srbije.

Sadržaji Hotela Hilton Beograd : nepušačke sobe i apartmani, restorani, kongresne sale, prostor za odlaganje-čuvanje prtljaga, bar, 24 sata recepcija i consierge, najam vozila, usluge pranja i peglanja, menjačnica, osoblje sa znanjem jezika, liftovi, 24 sata posluženje u sobi – Room Service, sigurnosni sef, spa centar, teretana, sobe sa pristupom invalidskim kolicima, Poslovni centar, parking, turističke informacije i rezervacije lokalnih izleta.

SHARE IT: