Hotel Hill Jagodina

Hotel Hill Jagodina

Hill Hotel je moderan, novoizgrađeni hotel 4 zvezdice u Jagodini, izuzetno pogodan za boravak poslovnih gostiju i turista željnih odmora i upoznavanja Srbije. Hotel Hill Jagodina je smešten u najlepšem delu Jagodine, 10 minuta od centra grada, okružen turističkim atrakcijama Jagodine – Aqua parkom, Muzejem voštanih figura, Zoo vrtom, uređenim parkom “Đurđevo brdo”. Zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju Jagodine, u centralnoj Srbiji i lakoj dostupnosti zbog blizine Koridora 10 – auto puta E-75, Hill Hotel Jagodina predstavlja pogodnu destinaciju za putnike na proputovanju, poslovne ljude koji službeno borave u regionu, održavanje seminara, kongresa kao i raznih tematskih dešavanja.

Hotel Hill Jagodina raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 4 unikatno uređena apartmana, posvećenih poznatim istorijskim ličnostima Srbije i sveta. Strukturu soba hotela Hill u Jagodini čini 24 smeštajnih jedinica, od kojih je 18 dvokrevetnih soba, 2 dvokrevetne superior sobe i 4 ekskluzivna apartmana. Sobe i apartmani Hotela Hill su modernog enterijera i podređeni prijatnom i udobnom boravku. Sve smeštajne jedinice Hotela Hill su klimatizovane i opremljene LCD televizorima sa izborom preko 50 kanala, mini barom, sefom, telefonom, radnim stolom, garderoberom/ormanom, sredstvima za čišćenje garderobe i obuće, budilnikom, a na zahtev je moguće korišćenje DVD uređaja i računara. Kupatila Hotela Hill Jagodina su opremljena tuš kabinom, kozmetičkim i toaletnim priborom, bade-mantilom, papučama i fenom za kosu.

Četvorokrevetni, izuzetno komforan apartman je namenjen boravku četiri ili više osoba, jer obuhvata tri celine, uz mogućnost dodavanja krevetca za bebe. Apartman se sastoji od dve spavaće sobe i velikog dnevnog boravka, opremljenog ugaonom garniturom za sedenje. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj sa garderoberom, dok je druga soba opremljena sa dva razdvojena kreveta, takođe sa delom za odlaganje garderobe. Apartman ima dva balkona opremljena garniturama za sedenje sa pogledom na zelenilo parka “Đurđevo brdo”, moderno uređenje kojim dominiraju topli narandžasti tonovi, tri TV aparata, mogućnost povezivanja računara na zahtev gostiju, mini bar, sef i klima uređaj, a sam apartman je načinom uređenja enterijera posvećen delu velikog ruskog klasika književnosti, Dostojevskom.

Business apartman Hotela Hill, izuzetne lepote i uređenja je namenjen poslovnim gostima I posetiocima koji poštuju retro vrednosti. Business apartman poseduje opremu i nameštaj u duhu retro poslovnog stila, jedinstvenih boja i arhaičnih motiva, kao i kožnu garnituru, veliki poslovni sto sa šest stolica i prostrani balkon, opremljen takođe velikim stolom sa stolicama i ljuljaškom za trenutke opuštanja i odmora.

U duhu apartmana Hill Hotela Jagodina, Green apartman je takođe posvećen poznatom srpskom velikanu književnosti, Danilu Kišu, čiji portreti i biografija krase unutrašnjost uređenu po najmodernijim standardima koji zadovoljavaju očekivanja i zahteve različitih profila. Enterijerom dominira zelena boja, usklađena sa izuzetno prijatnim ukrasnim detaljima. Smeštajni kapacitet apartmana Green je za dve ili više osoba, jer obuhvata jednu spavaću sobu, opremljenu francuskim ležajem i garderoberom, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja ili krevetca za bebe. Green apartman takođe poseduje izuzetno svetao i lepo uređen dnevni boravak, opremljen ugaonom garniturom za sedenje sa klub stolom, dva TVa, mini barom, sefom, klima uređajem.

Apartman posvećen našem jedinom nobelovcu, Ivi Andriću, čiji portreti i biografija krase zidove, ima smeštajni kapacitet za dve i više osoba, jer obuhvata spavaću sobu sa francuskim ležajem, dva TVa, sef, klima uređaj, uprečatljiv enterijer i balkon sa pogledom na Akva park u Jagodini.

Apartman Hill je veoma originalan i upečatljiv apartman, koji se izdvaja po načinu uređenja, stilu i ambijentu i s pravom nosi naziv samog hotela. Apartman Hill je opremljen dnevnim boravkom sa ugaonom garniturom, udobnim ležećim foteljama i spavaćim delom sa francuskim ležajem nesvakidašnje lepote. Spavaća soba ima balkon opremljen garniturom za sedenje, sa koga se pruža pogled na veći deo grada, dok je ukras samog apartmana kupatilo sa jacuzzijem, koje je staklenim zidom odvojeno od spavaćeg dela. Pored ovih pogodnosti, apartman je takođe opremljen TVom, sefom, klima uređajem i mini barom. Zidove ovog aparmana krase portreti svetskog velikana književnosti, Ernesta Sabata.

Sadržaji hotela Hill Jagodina : restoran sala kapaciteta do 220 mesta, Spa & Wellness centar, teretana, kompletno tehnički opremljena kongresna sala, sopstvena parking, besplatan Wi-Fi, picerija sa velikom letnjom baštom i jedinstvena kuća čajeva. Svi javni prostori hotela Hill Jagodina imaju besplatni Lan i WiFi internet.

 

SHARE IT: