Hotel Heritage Beograd

Hotel Heritage Beograd

Hotel Heritage Beograd je udoban, novi beogradski hotel, poslovnog i garni tipa, 4 zvezdice u užem gradskom jezgru Beograda, otvoren u septembru 2015. godine. Hotel Heritage Beograd ima 40 udobnih i modernih soba i apartmana i nalazi se u ulici Mije Kovačevića 7a (nastavak Ruzveltove ulice), jednoj od najvećih Beogradskih ulica, odlično povezanom sa svim delovima Beograda, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Pančevu i Zrenjaninu. Hotel Heritage Beograd je okružen parkom i zelenilom, a građen je sa mnogo znanja i iskustva. opremljen po najvišim svetskim standardima da ispuni potrebe, očekivanja i želje savremenog poslovnog gosta ili turiste. Brzi besplatni Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim prostorima Hotela Heritage Beograd. U neposrednoj blizini Hotela Heritage nalaze se Sportska hala Pionir, Gradska skupština, Botanička bašta, Vukov spomenik, boemska četvrt Skadarlija. Na svega par koraka od Hotela Heritage Beograd su brojne trgovine, prodavnice, menjačnice, restorani, klubovi, benzinska stanica, apoteka, banka i šoping centar.

Svih 24 dvokrevetnih komfort soba Hotela Heritage Beograd su moderno opremljene i maksimalno prilagođene potrebama i najzahtevnijih gostiju. Sobe Hotel Heritage Beograd imaju udobne king size krevete, sa mogućnošću razdvajanja. Dobra osvetljenost, zvučna izolacija i pogled na okolni park i zelenilo omogućavaju prijatan i udoban boravak u Beogradu. Dvokrevetne standard sobe Hotela Heritage Beograd zauzimaju površinu od 23m2 i opremljene su udobnim sadražajima : besplatni bežični internet, LED TV sa satelitskim i domaćin kanalima, bešumni minibar, direktna telefonska linija, radni sto, elektronski sef, klimatizacija sa mogućnošću individualnog podešavanja, zvučno izolovani prozori i vrata, moderna kupatila sa fenom za kosu, „Be Eco“ kozmetičkim setom od prirodnih sastojaka.
U Hotelu Heritage Beograd je organizovana svakodnevna usluga čišćenja soba i promene peškira, dok se posteljina menja svaka tri dana. U prizemlju hotela Heritage u Beogradu je prijatan lounge bar sa zastakljenom baštom i otvorenom terasom, okruženom zelenilom, kao i A la carte restoran. U restoranu hotela Heritage je gostima na raspolaganju kvalitetan izbor hrane i vina, po kojima je Srbija poznata.

U sklopu hotela Heritage u Beogradu je garaža za 15 automobila, koja se dodatno naplaćuje, dok je ispred besplatan otvoreni parking sa određenim brojem parking mesta. Na udaljenosti od samo 20m nalazi se gradski parking, bez zonske naplate parkiranja. Recepcija Hotel Heritage Beograd radi 24 časa dnevno. Konferencijska sala hotela Heritage u Beogradu prima oko 35 gostiju, zavisno od načina postavke i rasporeda. Sala je opremljena video projektorom, ozvučenjem, Wi-Fi, LAN internetom, kompjuterom i poseduje svu ostalu opremu potrebnu za uspešno održavanje manjih poslovnih sastanaka ili skupova. Konferencijska sala se nalazi se na 8. spratu hotela Heritage i gostima pruža prekrasan pogled na Beograd kroz velike staklene površine. Tokom skupova i sastanaka u Hotelu Heritage Beograd se posluzuje raznovrsna hrana i piće.

SHARE IT: