Hotel Hercegovina Mostar

Hotel Hercegovina Mostar

Hotel Hercegovina je moderan i novi hotel  4 zvezdice u Mostaru, koji ima moderno uređene sobe sa klimatizacijom i besplatan bežični internet. Hote Hercegovina Mostar se nalazi 5 minuta vožnje od čuvenog Starog mosta na Neretvi – UNESCO znamenitosti, kao i ostalih mostarski spomenika i brojnih restorana i kafića ovog zanimljivog grada u Hercegovini. Centar Mostara je udalje 5 km, kao i aerodrom Mostar, autobuska i železnička stanica. Poznato mesto hodočašća Medugorje je udaljeno 30 km od Hotela Hercegovina u Mostaru.

Sobe Hotela Hercegovina Mostar su tipova Standard i Deluxe i opremljene modernim nameštajem i prostranim ili posebnim ležajevima, tepisima od zida do zida, radnim stolom i stolicom, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređajem sa samostalnim podešavanjem, udobnim kupatilima sa tušem i fenom za kosu.

Restoran “Dva fenjera” Hotela Hercegovina Mostar ima 120 mesta i prijatnu terasu koja pruža osveženje posle poslovnih obaveza ili turističkog razgledanja. Restoran gostima poslužuje bogat doručak i veliki izbor tradicionalnih jela i specijaliteta mediteranske kuhinje, uz odgovarajući  izbor koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Ovde gosti mogu uživati u jagnjetini ili teletini ispod sača, raznovrsnim pitama, domaćem hlebu, pastrmki, lignjama ili brancinu sa žara, kao i drugim ukusnim jelima pripremljenim od svežih namirnica….

Besplatan parking je na raspolaganju gostima Hotela Hercegovina Mostar, kao i piće dobrodošlice. Srdačno i profesionalno osoblje je na usluzi za organizaciju raznovrsnih lokalnih izleta i nezaboravnih aktivnosti u Hercegovini, kao što je rafting-splavarenje na Neretvi, razgledanje Blagaja i izvorišta reke Bune, posetu Konjica, razgledanje znamenitosti Mostara, transfere….

SHARE IT: