Hotel Hemera Podgorica

Hotel Hemera Podgorica

Ekskluzivni boutique Hotel Hemera u Podgorici je novoosnovani, luksuzni porodični objekat 4 zvezdice, koji gostima pruža prijatan boravak u svojih 15 udobno uređenih soba. Hotel Hemera Podgorica je nazvan po Hemeri – grčkoj bohinji svetlosti, jer je duh antičke grčke kulture poslužio kao nadahnuće grčkoj arhitektici Virginiji Kavraki, čiji unutrašnje uređenje je pretvorilo Hotel Hemeru u  jedinstveno umetničko delo. Drevna simbolika boginje svetlosti Hemere, po kojoj je hotel nazvan, nadahnjuje goste svojom božanskom snagom. Smešten u urbanom gradskom jezgru Podgorice, hotel Hemera je sinonim za vrhunsku uslugu i udobnost, kao i mesto kome se gosti rado vraćaju, zahvaljujući ljubaznosti i predusretljivosti profesionalnog osoblja i domaćina. Smešten u urbanom gradskom jezgru Podgorice, hotel Hemera je sinonim za vrhunsku uslugu i udobnost, kao i mesto kome se gosti rado vraćaju, zahvaljujući ljubaznosti i predusretljivosti profesionalnog osoblja i domaćina.

Svaka od luksuznih soba Hotel Hemera je opremljena unikatnim nameštajem čije plemenito drvo oraha daje posebnu toplinu prostoru, a centralni sistem grejanja, telefoni sa direktnim biranjem, WI-FI konekcija, flat screen TV i mogućnost da je gost uvek u toku sa svim aktuelnim dešavanjima. Mini bar u svakoj sobi je vrhunski snabdeven, a sigurnosni sefovi i poseban sistem obezbeđenja celog objekta omogućavaju uvek siguran i bezbedan osećaj.

Izrazitim šarmom, nepretencioznim stilom i prefinjenim dizajnom, ekskluzivni boutique hotel Hemera Podgorica omogućava užitak gostiju u nenametljivom luksuzu i jedinstvenoj ponudi gastronomskih doživljaja. Odlična usluga, ukusna hrana i prijatan ambijent pružaju mnogo lepih trenutaka u restoranu hotela Hemera. Restoran poslužuje bogat jelovnik internacionalnih jela, sa istaknutim sadržajem mediteranske kuhinje, velikim izborom ribe, salata i izvanrednim izborom deserta i testenina. Ovde se poslužuju jedinstveni specijaliteti koji zadovoljavaju sve ukuse i zahteve – teleći file sa tartufima i vrganjem, grilovan ćureći file, sveža riba sa organski proizvedenim povrćem, azijska piletina, klub sendviči, Spring rolnice sa piletinom, punjene musom od tri vrsta sira, piletinom i povrćem. Hotel Hemera Podgorica ima letnju baštu sa pogledom na jezgro grada, u najprepoznatljivijem delu Podgorice.

SHARE IT: