Hotel Hecco Sarajevo

Hotel Hecco Sarajevo

Hotel Hecco, 3 zvezdice je jedinstveno prijatan sarajevski hotel, smešten u istorijskom delu Sarajeva, u neposrednoj blizini poznate Baščaršije. Hotel Hecco je od Baščaršije udaljen svega 400 metara ili pet minuta lagane prijatne šetnje. Hotel Hecco Sarajevo je okružen brojnim kulturno-istorijskim  znamenitostima, institucijama i cuvenim restoranima i kaficima, što veoma prija gostima koji žele da upoznaju Sarajevo, kao i poslovnim gostima.

Hotel Hecco u Sarajevu raspolaže sa dvadeset sedam udobnih nepušačkih soba, koje su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, kao i sa dva apartmana. Sobe Hotela Hecco Sarajevo su udobne i opremljene sadržajima za efikasan i prijatan boravak, prilagođene nepušačima, sa sledećim sadržajima – klima uređaj, mini bar, LCD TV sa kablovskim programima, telefon, neograničen pristup internetu, kupatilo sa kadom i tušem i fenom za kosu.

Hotel Hecco Sarajevo ima restoran prijatnog i toplog ambijenta u kome se poslužuje bogat doručak i izbor tradicionalnih jela, koja prijaju svakom ukusu i potrebama. Hotel Hecco Sarajevo ima kompletno opremljenu salu za sastanke i konferencije, pogodnu za uspešnu organizaciju manjih skupova i sastanaka. Gostima koji borave u Hotelu Hecco Sarajevo je na raspolaganju sopstvena garaža i parking koji su 24 sata pod nadzorom, gde mogu parkirati svoje vozilo i prepustiti se prijatnoj šetnji kroz Sarajevo i njegove nezaboravne znamenitosti.

 

SHARE IT: