Hotel Hebros Plovdiv

Hotel Hebros Plovdiv

Hotel-restoran Hebros je mali istorijski hotel 4 zvezdice u centru istorijskog dela Plovdiva, udaljen par minuta šetnje živopisnim kaldrmisanim ulicama do komercijalnog dela grada. Hotel Hebros je smešten u renesansnoj kući koju su pre oko 200 godina izgradili bogati trgovci Plovdiva. Potpuno obnovljena zgrada u Plovdivu je očuvala svoj originalni izgled, a danas je u njoj udoban hotel koji dočekuje goste koji poštuju istoriju i vole da borave u starim građevinama u istorijskom jezgru, sa stilskim nameštajem, drvorezbarenim plafonima i jedinstvenom atmosferom bugarskog preporoda – obično diplomate, poslovni gosti i radoznali romantični turisti iz čitavog sveta. Najbliža autobuska stanica je oko 150 metara udaljena od hotela Hebros, dok je železnička stanica udaljena oko 2 km. Poznata znamenitost Plovdiva – kao što je Kuća Balabanov  – udaljena je 50 metara od Hotela Herbos.

Smešten u starom delu Plovdiva, elegantan Hotel Hebros odlikuju raskošna unutrašnjost, odličan restoran i sauna. Rustični patio predstavlja izvanredan izbor za uživanje na otvorenom u prijatnom društvu, uz omiljeno piće.

Hotel Hebros u Plovdivu pruža udoban smeštaj u svojih 9 prostranih luksuzno urešđenih soba, potpuno opremljenih masivnim stilskim drvenim nameštajem, ogledalima i drvorezbarenim tavanicama, koje predstavljaju jedno od jedinstvenih i najoriginalnijih obeležja arhitektonskih detalja kuća Balkana. Savremeni sadržaji Hotela Hebros su besplatan internet, klima uređaj i LCD TV. Neke sobe Hotel Hebros u Plovdivu imaju ugrađenu kadu u spavaćoj sobi, a na prvom spratu je prostrani balkon koji dele dve sobe.

Restoran sa prekrasnim vrtom poslužuje bogat buffet doručak i ukusan izbor specijaliteta bugarske i internacionalne kuhinje. Širok izbor vina obuhvata preko 400 sorti vina, a somelijeri i konobari daju preporuku najboljeg uparivanja vina sa hranom. Ljubazni domaćini često organizuju zanimljiva druženja i tematske večeri, sa odgovarajućim posluženjem ili romantična venčanja. Recepcija Hotela Hebros u Plovdivu može po zahtevu gostiju organizovati transfer do-od aerodroma Plovdiv, 20 km, ili od-do aerodroma Sofija, 120 km.

SHARE IT: