Hotel Grand Tornik Zlatibor

Hotel Grand Tornik Zlatibor

Grand Hotel Tornik je jedini hotel 5 zvezdica na Zlatiboru, otvoren u junu 2018. godine. Hotel Grand Tornik Zlatibor predstavlja odličan izbor za sve koji žele da dožive ovu poznatu planinsku turističku destinaciju Srbije na potpuno nov način ili uspešno organizuju kongres ili poslovni i privatni događaj na nadmorskoj visini od 1010 metara, gde se susreću planinske i morske struje, zdravstveno pogodne planinske klime.

Hotel Tornik Zlatibor ima 46 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem, 51 dvokrevetnih twin soba sa odvojenim ležajevima, 30 udobnih Junior apartmana sa dnevnom i spavaćom sobom koji su opremljeni sadržajima za prijatan boravak na Zlatiboru – besplatan bežični internet, stilski nameštaj, udobni ležajevi, meki tepisi od zida do zida, mini bar, sigurnosni sef, LCD TV, direktna telefonska linija, posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu, bade mantilom i papučama.

Gostima koji borave u Grand Hotelu Tornik Zlatibor se poslužuje izuzetno bogat i raznovrstan buffet doručak i veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih jela, koji zadovoljavaju sve ukuse, zahteve i režime ishrane.

Bogata ponuda sadržaja i aktivnosti Grand Hotela Tornik Zlatibor za goste različitih profila, želja, očekivanja i uzrasta, usluga na najvišem nivou i uređenje poput najluksuznijih svetskih hotela, čini odmor i boravak na Zlatiboru savršenim. Gosti grandioznog Hotela Tornik imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i wine bar, kongresne prostore,  kao i prestižan SPA & Wellness centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i obuhvata dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relax sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe, raznovrsne masaže.

Kongresni prostori Grand Hotela Tornik Zlatibor obuhvataju 5 potpuno opremljenih multifunkcionalnih kongresnih sala: najveća Glamurozna SKY sala kapaciteta 1178 mesta, Ballroom sala (300 mesta) i manje sale kapaciteta 80 i 30 mesta. Kongresne sale Hotela Tornik Zlatibor se mogu koristiti za brojne skupove i događaje, ali i kao balska dvorana za svečane skupove. Tehnička oprema kongresnih sala obuhvata LCD projektore i projekciona platna, bežični internet, najmoderniju audio i zvučnu opremu, LCD TV i DVD opremu, računare, govornice, flip chart, lasersku opremu za prezentacije, mikrofone… Pored toga, Hotel Tornik raspolaže tehničkom podrškom i odgovarajućim prostorima za organizaciju izložbi, te uz vrhunski kvalitetno posluženje hrane i pića, ovaj prostor omogućava funkcionalnu radnu atmosferu kongresa i drugog oblika događaja.

Tokom letnjih meseci gosti Grand Hotela Tornik Zlatibor mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1500m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske zlatiborske vrhove. Uskoro će gostima biti na raspolatanju i Hotel Tornik Sky sa rotacionim restoranom i helidromom, koji će zajedno predstavljati velelepnu celinu.

Sadržaji Grand Hotela Tornik Zlatibor: nepušačke sobe i svi javni prostori, bežični internet u svim javnim prostorima, potpuno opremljene kongresne sale i dodatni  prostori, prostrani spa i wellness centar sa raznovrsnim uslugama i tretmanima, pansionski restoran, terasa, lobby i wine bar, garaža, posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, poslovne usluge, informacije i rezervacije lokalnih izleta i aktivnosti…

SHARE IT: