Hotel Grand SPA Tirana

Hotel Grand SPA Tirana

SPA Hotel Grand Tirana je udoban hotel 4 zvezdice u delu Blloku u Tirani, poznatom po brojnim restoranima, kafeima i barovima, u kojima se odvija intenzivan noćni život Tirane, samo 500 metara od centra glavnog grada Albanije i Trga Skenderbeg. Blloku je zeleno područje Tirane, sa lepo uredenim parkovima i baštama, koji pruža mogućnost uživanja u svakodnevici života Tirane. Centar grada sa svim najznačajnijim znamenitosti je udaljen oko 500 metara – Trg Skenderbeg, Narodni muzej, Opera, Predsednička palata i vladine institucije, kao i brojni kafići i restorani Tirane.

Hotel Grand Spa Tirana ima 31 udobnih nepušačkih soba i 3 apartmana, opremljenih u elegantnom stilu i sa sadržajima koji pružaju prijatan boravak u Tirani poslovnim gostima i turistima, sa pogledom na pešački centar Tirane. Sve sobe SPA Hotela Grand Tirana su klimatizovane i opremljene mini barom, sigurnosnim sefom, LCD TV-om, bežičnim internetom u svim javnim prostorima. Kupatila su sa tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu.

Bogat buffet doručak i ukusna hrana se poslužuje gostima hotela u “A la carte” restoranu na rvom sratu. Kafe bar se nalazi u predvorju i ima pogled na glavnu ulicu, a predstavlja udobno mesto susreta poslovnih ljudi ili hotelskih gostiju.

Fitness i SPA zona Hotela Grand Tirana obuhvata tursko kupatilo, zatvoreni bazen sa oremom za vežbanje i istezanje u vodi, sobu za masažu i novu i dobro opremljenu teretanu.

Sadržaji SPA Hotela Grand Tirana : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, restoran, kafe bar, SPA centar, teretana, usluge pranja i peglanja /na zahtev/, prevoz do aerodroma /doplata/.

Lokalni autobusi javnog prevoza Tirane staju 20 metara od SPA Hotela Grand, do železničke stanice se stiže za 15 minuta hoda, a međunarodni aerodrom Tirana je udaljen 25 km, dokle je moguće organizovati transfer, uz doplatu.

SHARE IT: