Hotel Grand Šumen Šumen

Hotel Grand Šumen Šumen

Smešten u centru grada Šumena, udoban Hotel Grand Šumen, 4 zvezdice, omogućava prijatan boravak poslovnim gostima i turistima u svojim sobama sa pogledom na Šumenski plato, zatvoreni bazen, saunu i osiguran parking. Hotel Grand Šumen ima 150 lepo uređenih soba nekoliko tipova, smeštenih na 7 spratova kvalitetnog obnovljenog objekta, od kojih je 50 jednokrevetnih soba, 100 dvokrevetnih soba, tj 70 soba sa posebnim-odvojenim ležajevima, 30 soba sa prostranim king size ležajevima. Sve sobe Hotela Grand Šumen imaju udoban nameštaj, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, besplatan bežični internet, korpicu svežeg voća i kupatila sa kadom ili tušem i fenom za kosu.  Gosti mogu koristiti zatvoreni bazen i saunu, kao i besplatan internet. Neke sobe Hotela Grand Šumen imaju pogled na spomenike – statue bugarskih careva i oceva Bugarske – kana Asparuha, Tervela, Kruma, Omurtaga, careva Borisa I i Simeuna, koji obeležavaju 1300 godina nasleđa Bugarske i okolinu Šumena. Besplatan bežični internet je svuda u javnim prostorima hotela.

U Restoranu Panorama i tradicionalnom restoranu-taverni Hotela Grand se poslužuju raznovrsna tradicionalna i internacionalna jela. Restoran je takođe omiljeno mesto nezaboravnih venčanja ili drugih događaja, proslava i skupova. Gosti takođe uživaju u svežoj kafi u Bečkom kafeu ili se opuštaju na bazenu, posle napornog dana. Hotel Grand Šumen takođe ima Poslovni centar koji radi 24 sata i opremljene sale za sastanke i skupove. Tvrđava Šumen i arheološko nalazište su udaljeni 3 km od Hotela Grand Šumen. Organizuju se prevozi do aerodroma u Bukureštu, Sofije, Varne ili Burgasa, po zahtevu – uz doplatu.

Sadržaji Hotela Grand Šumen – nepušačke sobe, neke sobe za pušače i određena mesta za pušenje, recepcija tokom 24 sata, stručno i ljubazno osoblje, besplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima hotela, lift, 3 restorana, zatvoreni bazen – radi od 15. jula do 01. oktobra, sauna, teretana, usluge pranja i peglanja, menjačnica, siguran parking.

SHARE IT: