Hotel Grand Plovdiv

Hotel Grand Plovdiv

Hotel Grand Plovdiv je udoban hotel 4 zvezdice u centru Plovdiva. Hotel Grand Plovdiv ima udobne sadržaje – 3 restorana, Kafe Vienna, SPA centar, prodavnice, frizerski salon itd., kao i odličan položaj – jednostavno dostupan sa bugarskog autoputa Trakia, na pešačkoj udaljenosti od Međunarodnog sajma Plovdiva, 15 minuta od istorijskog i administrativnog dela Plovdiva.

Hotel Grand Plovdiv pruža udoban smeštaj u svojih 321 prostranih soba, svaka površine 30 m2, koje imaju prekrasan pogled, svetlu atmosferu, prostrana kupatila i udoban radni prostor. Radi potreba i zadovoljstva gostiju, Hotel Grand Plovdiv ima sobe sa velikim king size ležajevima ili posebnim ležajevima, sa mogućnosti smeštaja treće osobe na dodatnom sofa ležaju.  Zavisno od tipa sobe, gosti Hotela Grand Plovdiv mogu koristiti dvokrevetnu sobu kao jednokrevetnu. Sobe i apartmani Hotela Grand Plovdiv su opremljene sadržajima i opremom za udoban boravak u Plovdivu poslovnih gostiju i turista – tepisi od zida do zida, bežični internet brzog protoka, LCD TV; dnevno osvetljenje, samostalno podešavanje klima uređaja; aparat za kafu-čaj; direktna telefonska linija za međunarodne i lokalne pozive; mini bar; sigurnosni sef; kupatila sa kadom ili tušem; fen za kosu, toaletni pribor. Na zahtev se gostima obezbeđuje besplatno korišćenje krevetca za bebu.

Duž hotelskog hola koji se proteže kroz čitav objekat, nalaze se “a la carte” restoran, Balska sala, kafić “Vienna” i bar. Restoran „Bendida” Hotela Grand u Plovdivu poslužuje u lepo uređenom ambijentu vrhunski kvalitetna jela internacionalne i tradicionalne kuhinje, u kombinaciji sa odličnim pićima. Restoran pruža odlične uslove za privatne događaje. Restoran „Evmolpia” pruža gostima da započnu dan sa bogatim i raznovrsnim buffet doručkom. Restoran takođe pruža uslugu organizacije koktel zabava, poslovnih ručkova i večera. Restoran ima 100 mesta.

Dve višenamenske sale Hotela Grand Plovdiv daju mogućnost korišćenja kao sale za konferencije ili banket sale. Pomeranjem pregradnih zidova ove dve sale mogu biti zajedno korišćene u kapacitetu do 500 mesta za konferencije ili 450 mesta za banket događaje. Vrlo prostrane, bez prepreka ili stubova, sa odgovarajućim osvetljenjem i opremom, obe kongresne sale se mogu prilagoditi posebnim zahtevima. Visoko profesionalno osoblje i somalijeri Hotela Grand Plovdiv će poslužiti internacionalna i evropska jela, usklađena sa odličnim vinima iz bugarskih ili međunarodnih vinarija.

Tokom svog boravka u Hotelu Grand Plovdiv gosti mogu uživati u raznovrsnim izložbama u holu, kao i kulinarskim izazovima u tradicionalnom restoranu “Four seasons”. Gostima Hotela Grand Plovdiv je na raspolaganju 8 kongresnih sala, klasični restoran sa 150 mesta, poslovni centar, Vienna, teretana i relax centar sa zatvorenim bazenom, saunom, kuglanom, dva otvorena tenis terena i trgovačkim centrom.

Sagrađen po najvišim standardima, Kongresni centar Hotela Grand Plovdiv je najveći kongresni prostor u gradu sa višenamenskim salama, kapaciteta od 15 do 600 učesnika, zavisno od načina postavke. Kongresne sale su stilski i elegantno uređene i opremljene sadržajima za funkcionalne namene – klimatizacija, neograničeno korišćenje bežičnog interneta. Za potrebe uspešne organizacije skupa ili događaja, na raspolaganju je oprema i iskusno tehničko osoblje.

Sadržaji Hotela Grand Plovdiv: besplatan bežični internet u svim javnim prostorima i sobama; recepcija i posluženje u sobi tokom 24 sata; usluge pranja i hemijskog čišćenja; teretana i Relax centar; parking lot; pranje automobila; najam vozila; prevoz Shuttle od-do aerodroma Sofija i Plovdiv; turističke usluge – usluge turističkih vodiča; štampanje i foto kopiranje; slanje faxa; prevodilačke usluge; najam konferencijske opremet; frizerski salon, trgovački Shopping centar…

SHARE IT: