Hotel Grand Europa Skadar

Hotel Grand Europa Skadar

Grand Hotel Europa je prestižni, luksuzni hotel 5 zvezdica u centru Skadra, koji gostima pruža ambijent prijatnog hotela najsavremenijih standarda. Zahvaljujući sadržajima i svom odličnom položaju, u neposrednoj blizini živopisne pešačke zone i znamenitosti Skadra – palata, crkava, galerija i muzeja, kao i Kongresnog centra Skadra, Grand Hotel Europa u Skadru omogućava kvalitetan boravak poslovnim gostima i turistima.

Grand Hotel Europa Skadar ima 50 prostranih, elegantnih, stilski uređenih, nepušačkih i udobnih soba, sa minibarom, sušačom za kosu, satelitskom TV, klima uređajima, besplatnim bežičnim internetom, direktnom telefonskom linijom i kupatilima sa kadom ili hidromasažnim tušem. Prestižni i lepo uređeni hotelski restoran “Europa” je smešten u prekrasnom prostoru u kome se gostima poslužuju vrhunski kvalitetni specijaliteti internacionalne, mediteranske i tradicionalne kuhinje. Lepo okruženje i visok kvalitet usluga Hotela Grand Europa doprinose uživanju gostiju.

Grand Hotel Europa Skadar ima 2 elegantne kongresne sale, opremljene projektorom, projekcionim platnom, lap-top PC, flip-chartom i mikrofonima – Sala Rozafa sa 50 mesta i kongresna Sala Skhodra sa 150 mesta, u kojima se uspešno organizuju brojni skupovi i događaji. Zatvoreni bazen, sala za masašu, fitness centar i sauna čine poslovno putovanje ili turističko razgledanje Skadra prijatnim i opuštenim.

SHARE IT: