Hotel Golf Kruševac

Hotel Golf Kruševac

Hotel Golf Luxury je objekat visoke kategorije sa 29 soba smeštenih u dve zgrade, oko 2 km od centra Kruševca, pogodan, zahvaljujući svojim sadržajima, za boravak turista i poslovnih gostiju.

Hotel Golf u Kruševcu raspolaže elegantnim smeštajem u prijatno uređenim, klimatizovanim sobama sa izlazom na terase, opremljenim telefonom, besplatnim bežičnim internetom, TV-om sa brojnim kablovskim satelitskim programima, mini barom, sobnim sefom i udobnim kupatilima sa hidromasažnim i jacuzzi kadama, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Hotel Golf Kruševac ima sopstvene restorane sa 210 i 180 mesta, u kojima se služe kvalitetna jela domaće i međunarodne kuhinje, a na vinskoj karti se nude domaća i strana pića, topli napitci i poslastice.

Ostali sadržaji obuhvataju teretanu i spa centar sa prostorom za pružanje masaže, hidromasažerom i zatvorenim bazenom, terasom za sunčanje, banket salu, lift, fitnes centar, frizerski salon, aperitiv bar i parking.

Trenutke odmora gosti hotela Golf mogu provesti u sauni i rezervisati različite masaže koje obavljaju stručna lica. Rekreativcima je na raspolaganju fitnes centar.

Recepcija hotela Golf radi tokom 24 sata i na raspolaganju je gostima koji žele najam vozila. Gostima hotela Golf je na raspolaganju 24h room service. Tu je i kafe aperitiv bar u kome se gosti mogu osvežiti sokovima od prirodnog voća. U kafeu je dostupan bežični internet.

SHARE IT: