Hotel Golf Luxury Kruševac

Hotel Golf Luxury Kruševac

Hotel Golf Luxury je objekat standarda i kategorije 3 zvezdice sa 29 soba smeštenih u dve zgrade, oko 2 km od centra Kruševca. Hotel Golf Luxury u Kruševcu je zahvaljujući svojim sadržajima, veoma pogodan za boravak turista i poslovnih gostiju.

Hotel Golf Luxury u Kruševcu raspolaže elegantnim smeštajem sa strukturom 8 Apartmana, 6 Jednokrevetnih soba i 17 Dvokrevetnih soba. Apartmani i sobe Hotela Golf Luxury su prijatno uređene i klimatizovane, opremljene udobnim posebnim ili king size ležajevima sa izlazom na terase, telefonom, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV-om sa brojnim kablovskim satelitskim programima, mini barom, sobnim sefom i udobnim kupatilima sa hidromasažnim i jacuzzi kadama, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Hotel Golf Luxury Kruševac ima sopstvene restorane sa 300 i 180 mesta, u kojima se služe ukusna i kvalitetna jela domaće i međunarodne kuhinje, a na vinskoj karti se nude domaća i strana pića, topli napitci i poslastice.

Ostali sadržaji Hotela Golf Luxury Kruševac obuhvataju teretanu i spa centar sa prostorom za pružanje masaže, hidromasažerom i zatvorenim bazenom, terasom za sunčanje, banket salu, lift, fitnes centar, frizerski salon, aperitiv bar i parking. Trenutke odmora gosti hotela Golf Luxury Kruševac mogu provesti u sauni i rezervisati različite masaže koje obavljaju stručna lica. Rekreativcima je na raspolaganju fitnes centar.

Recepcija hotela Golf Luxury Kruševac radi tokom 24 sata i na raspolaganju je gostima koji žele najam vozila ili informacije o lokalnim znamenitostima, izletima, vinarijama…. Gostima hotela Golf Luxury Kruševac je 24h naraspolaganju posluženje u sobi – room service. Tu je i kafe aperitiv bar u kome se gosti mogu osvežiti sokovima od prirodnog voća. U kafeu je dostupan bežični internet.

SHARE IT: