Hotel Golden City Tirana

Hotel Golden City Tirana

Hotel Golden City je udoban hotel 4 zvezdice u centru Tirane koji predstavlja odličan izbor smeštaja koji žele doživljaj topline i dobrodošlice u glavnom gradu Albanije, po veoma pristupačnim cenama. Hotel Golden City Tirana se nalazi na odličnom centralnom položaju, u poslovnom delu grada, 300 metara pešačke udaljenosti od Trga Skenderbeg, istorijskih muzeja, kulturnih i turističkih znamenitosti, restorana i klubova centra Tirane.

Gosti koji borave u Hotelu Golden City Tirana uživaju u sadržajima i udobnosti 44 soba i apartmana, koje su prostrane, nepusacke i lepo uređene u stilu diskretnog luksuza i modernog dizajna. Oprema i sadržaji u sobama i apartmanima Hotela Golden City Tirana: klima uređaj, besplatan bežični internet, parket podovi, kupatila sa tušem, posebni-odvojeni ili king size ležajevi, sofa ležajevi na razvlačenje, nepušačke sobe, sobna lampa, satelitska LCD TV, radni sto, fen za kosu, minibar, telefon, fen za kosu, toaletni pribor….

Gostima Hotela Golden City Tirana se poslužuje bogat buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Stoga, ukoliko se u Tirani na poslovnom putovanju ili turističkoj poseti, u Hotelu Golden City vas očekuje odmor i dobrodošlica. Gostima se preporučuje poseta restorana hotelske grupacije, koji poslužuju ukusna jela raznovrsnog izbora – La Dolce Vita Lounge & Bistrot Tirana.

Gostima koji borave u Hotelu Golden Spa Tirana su za opuštanje na raspolaganju spa usluge i sadržaji – sauna, tursko -parno kupatilo – hammam, masaže…
Sadržaji Hotela Golden City Tirana : nepusacke sobe, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, poslovni centar, besplatan parking, bar, restoran, recepcija tokom 24 sata, SPA usluge, teretana, obezbeđenje, menjačnica, usluge pranja i hemijskog ciscenja, ostava za prtljag, najam vozila, posluzenje u sobi, pokriven parking.

SHARE IT: