Hotel Gold Skopje

Hotel Gold je luksuzan hotel 4 zvedice u centru Skopja, samo 2 minuta šetnje od čuvenog istorijskog dela grada sa starim bazaarom, Kuršumli hanom, Daut pašinim hamamom, crkvom Svetog spasa, Ćifte hamamom i Mustafa pašinom džamijom i 5 minuta šetnje od centra grada sa brojnim spomenicima, što poslovnim gostima i turistima omogućava odlične veze tokom boravka. Hotel Gold Skopje ima odlične sadržaje i pogodan položaj u blizini muzeja i spomenika kulture, restorana i barova Skopja različitog tipa, kao i brojnih trgovina i butika, što gostima omogućava doživljaj žive i nezaboravne atmosfere makedonskog glavnog grada i uživanje u bogatom kulturnom nasleđu Skopja i Makedonije.

Hotel Gold Skopje nudi udoban smeštaj u 22 zvučno izolovanih i nepušačkih soba, besprekorne čistoće, veličine od 24 do 50 m2, organizovane u nekoliko tipova – Deluxe jednokrevetna, Deluxe dvokrevetna soba, Deluxe trokrevetna soba, Gold Deluxe dvokrevetna soba, većina sa malim francuskim balkonima sa prekrasnim pogledom na istorijski deo Skopja. Sobe Hotela Gold Skopje su opremljene sadržajima za udoban boravak – besplatan brzi internet, samostalno podešavanje klima uređaja, tepisi od zida do zida, udobni king size ili posebni ležajevi, nameštaj klasičnog stila, radni sto i stolica, LCD TV sa satelitskim programima, minibar, garderober, sigurnosti sef, kupatila sa tušem, fenom za kosu I toaletnim priborom.

Hotel Gold Skopje ima elegantan restoran na najvišem spratu, sa prekrasnim pogledom na istorijski deo Skopja iz osmanskog perioda, u kome se poslužuje bogat I raznovrstan buffet doručak I druga ukusa jela, posebno Halal hrana, koja zadovoljava sve ukuse I potrebe. Gosti koji borave u Hotelu Gold Skopje uživaju u omiljenom piću u kafe baru hotela.

Ljubazno I predusretljivo osoblje I vlasnici Hotela Gold Skopje sun a raspolaganju 24 sata da odgovore na bilo koji zahtev ili potrebe svojih gostiju, pružajući prijatnu atmosferu doma van kuće. Usluge Shuttle prevoza od-do aerodrome Skopje su na raspolaganju gostima, uz doplatu.

Sadržaji Hotela Gold Skopje: nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, besplatni brzi internet u svim javnim prostorima, lift, menjačnica, usluge pranja i peglanja, ATM aparat, usluge najma vozila, prostor za odlaganje prtljaga, concierge usluga, room service – posluženje u sobi, parking, garaža, određen prostor za pušenje, terasa.

Hotel Gold Skopje je pogodno smešten samo 15 minuta vožnje od-do aerodrome Skopje i 5 minuta vožnje od autobuske stanice Skopje.

SHARE IT: