Garni Hotel Zavičaj Beograd

Garni Hotel Zavičaj je udoban hotel 4 zvezdice smešten u mirnoj Oblakovskoj ulici Beograda, u blizini auto-puta i Beogradskog Sajma. Garni Hotel Zavičaj Beograd predstavlja udoban smeštajni objekat nastao posle godina uspešnog poslovanja lanca tradicionalnih restorana Zavičaj  u kojima uživaju posetioci i turisti iz Srbije i sveta. Prestižna lokacija Garni hotela Zavičaj omogućava laku dostupnost svih delova Beograda, aerodroma i poslovnog centra – Novog Beograda. Hotel Zavičaj Beograd raspolaže sa deset soba podeljenih u tri kategorije Ambijent, Comfort i Elegance od kojih su sve prilagođene visokim standardima hotelijerstva i pružaju odlične uslove za udoban boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista. Sobe tipa Comfort” i “ambient” sobe su kapaciteta za 2 osobe, dok su “elegance” sobe pogodne za boravak do 4 osobe. Svaka soba poseduje WiFi, klima uređaj, sef, mini bar, kupatilo. Sobe Hotela Zavičaj Beograd su opremljene udobnim posebnim ili king-size ležajevima, posteljinom vrhunskog kvaliteta i sadržajima prilagođenim udobnosti i potrebama gostiju. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom i neophodnim sredstvima za higijenu – toaletnim priborom.

U okviru hotela Zavičaj Beograd je i Restoran Zavičaj koji je na raspolaganju svima koji žele da uživaju u jedinstvenom ambijentu uspešnog spoja tradicije i modernog dizajna. Iako se na meniju ovog restorana nalaze prepoznatljivi specijaliteti Balkanske kuhinje, goste restorana iznenađuje moderno uređenje koji predstavlja savršen spoj tradicionalnog duha, modernog dizajna i jedinstvenih ukusa. Restoran Zavičaj obuhvata dve sale, kapaciteta ukupno 100 mesta, kao i bašte kapaciteta 120 mesta. Ispred hotela Zavičaj Beograd je parking pod nadzorom koji je na raspolaganju gostima.

Gostima Hotela Zavicaj Beograd toplo preporučujemo i podsećamo da NIKAKO ne propuste fantastično ukusnu hranu u čuvenim Zavičaj restoranima u Skadarskoj ulici, u ulici Gavrila Principa, ali takođe i u restoranu Zavičaj Ada, kao i Etno imanju Zavičaj u prekrasno mirnom i zelenom ambijentu predgrađa Beograda, na Ibarskoj magistrali, oko 25 km južno od centra grada.

SHARE IT: