Hotel Forza Terra Dobrota Kotor

Hotel Forza Terra Dobrota Kotor

U Dobroti, magično lepom mediteranskom naselju prekrasne Boke Kotorske, koje obiluje spomenicima kulture iz doba Ilira i Rimljana, među starim dobrotskim palatama, na samo 3 km od drevnog istorijskog grada Kotora, sagrađen je luksuzni Hotel Forza Terra, kategorije 5*. Hotel Forza Terra je vlasništvo porodice Joketić iz Kotora, kao plod višegodišnjeg iskustva i uspeha u hotelijerstvu. Novim hotelom Forza Terra, uz postojeći hotel Forza Mare, uvećana je mreža luksuznih hotela u Dobroti, koja posetioca pruža izuzetna iskustva i stvara zdravo i razvojno okruženje.

Objekat Hotela Forza Terra Dobrota predstavlja jedinstven spoj tradicionalne gradnje prirodnim materijalima i modernim arhitektonskim rešenjima koji svoje posetioce ostavlja bez daha. Oslanjajući se na bogatu istoriju ovog značajnog lučkog grada u pomorskoj trgovini, ideje za dizajn Hotela Forza Terra Dobrota su nađene u lepim i kvalitetnim materijalima i tkaninama koje su često stizale u ovu poznatu trgovačku luku i bile predmet obožavanja i prestiža. Iste gosti modernog zdanja Hotela Forza Terra Dobrota prepoznaju u radovima svetski priznatih modnih brendova i kreatora. Sa svoja 2 apartmana i 10 luksuznih soba podeljenih u dve kategorije /Junior apartmani sa dnevnom i spavaćom sobom i prostranom terasom i Superior sobe, terasama i pogledom na more/, hotel Forza Terra Dobrota Kotor pruža novu dimenziju udobnosti i luksuza koji zadovoljavaju najveće svetske standarde u ugostiteljstvu.

Već prepoznati na tržištu kao ugostitelji koji zavređuju pažnju posetilaca, otvaranjem Hotela Forza Terra vlasnici proširuju svoje poslovanje, oslanjajući se na dobru praksu, ostvarene pozitivne poslovne rezultate i priznanja iz čitavog sveta. Svojim jedinstvenim uređenjem i bogatim sadržajem, Hotel Forza Terra Dobrota zaslužuje da bude nezaobilazni deo posete grada Kotora, jer gostima pruža izvanrednu uslugu, kvalitetan proizvod i prijatnu atmosferu, što su glavni argumenti kojima porodica Joketić želi toplu dobrodošlicu!

U samom srcu Dobrote, na mestu gde postoji savršen spoj planina i mora, sklad luksuza, tradicije, stila i prijatnog ambijenta, nalazi se restoran La Bistecca, koji je deo lux hotela Forza Terra. U svojoj ponudi restoran La Bistecca nudi isključivo odabrani kvalitet mesa i ribe, kontrolisanog i pretežno organskog porekla iz Crne Gore. Usklađivajući prirodne i aromatične sastojke sa mesom i namirnicama visokog kvaliteta, chef kuhinje predlaže i priprema nezaboravne kreacije  hrane koja zadovoljava sva čula i mastu.

Wellness i Spa hotela Forza Terra 5* je mesto gdje gosti okrijepljuju duh i telo jer pruža nezaboravno iskustvo u autentičnom ambijentu nalik starim rimskim kupatilima, radi nesvakidašnjih trenutaka potpunog opuštanja. Gosti mogu uživate u aktivnom odmoru koristeći najsavremeniju opremu za vežbanje u teretani, kao što su Kinesis, traka za trčanje, bicikl i druge sprave iz palete proizvoda TechnoGyma. Spa centar Hotela Forza Terra Dbrota je opremljen turskim kupatilom, finskom saunom, unutrašnjim hladnim bazenom, tepidarijumom i tušem doživljaja. Takođe se gosti tokom boravka prepuštaju veštim rukama profesionalnih terapeuta, koji nude personalizovane tretmane i masaže. Spa i Wellness Hotela Forza Terra Dobrota Kotor obuhvata sadržaje za prijatan boravak i odmor u Crnoj Gori :  Teretana, Tepidarijum, Finska sauna, Tursko kupatilo, Tuš doživljaja, Hladni bazen, Masaže, Personalizovani tretmani, otvoreni bazen

Deo ambijenta čuvenih kotorskih trgova su vlasnici Hotela Forza Terra preneli na Pool bar La Piazza, sto je mesto gde se oseća vekovna tradicija pomorskog grada koji je oduvek srdačno dočekivao posetioce i uspevao da ih zanese svojom magijom isprepletanih uskih ulica i trgova. Gosti Hotela Forza Terra Dobrota uživaju u idiličnom ambijentu bara La Piazze, bilo da započinju dan u hladovini, ispijajući prvu šoljicu kafe ili pak uživaju u osvežavajućim koktelima pored bazena u popodnevnim satima….. Vinarija Hotela Forza Terra koja posluzuje najkvalitetnija vina Crne Gore i regiona takode doprinosi jedinstvenim iskustvima gostiju…

SHARE IT: