Hotel Forza Mare Dobrota Kotor

Hotel Forza Mare Dobrota Kotor

Od prvog momenta kada posetioci uđu u Hotel Forza Mare u Dobroti, osvaja ih utisak nove mere ispunjenja njihovih želja, zahteva, očekivanja i potreba, promenom stava o posebnom ambijentu, jedinstvenom gostoprimstvu, spektakularnim jutrima i zadivljujućim večerima na terasi apartmana. Hotel Forza Mare Dobrota kod Kotora je novi doživljaj koji fotografije ne mogu dočarati, što ga je odredilo kao jedinstveni turistički objekat kome se gosti uvek vraćaju, kako bi se prepustili istinskim i jedinstvenim zadovoljstvima.

Hotel Forza Mare (5*) je luksuzni boutique hotel u Crnoj Gori, sa 10 dvokrevetnih nepušačkih apartmana različitih stilova, smešten u živopisnom selu Dobroti, na veličanstvenoj obali Bokokotorskog zaliva, udaljen od starog grada Kotora 3 km. Šetnja duž Bokokotorskog zaliva je veličanstven doživljaj, jer posetioci mogu da posmatraju nesvakidašnje panorame, istraže istorijske znamenitosti i restorane i upoznaju lokalno stanovništvo. Upečatljivi Hotel Forza Mare (5*) u Kotoru, tople i prijateljske atmosfere je posebno mesto u kome posetioci pronalaze ono što odgovara njihovim potrebama i ostvaruju svoje želje, te se vraćaju ovde ponovo. Hotel Forza Mare u Kotoru odlikuje izuzetno provokativan dizajn i opuštena atmosfera, sa divnim terasama u apartmanima i očaravajućim pogledom na bokokotorski fjord. Hotel Forza Mare je udaljen 40 minuta hoda od centra poznatog starog grada Kotora, sa predivnom panoramom Jadranskog mora i okolnih planina. Svaki klimatizovani apartman Hotela Forza Mare Kotor je opremljen visokim kvalitetnim, lepo dizajniranim i unikatno izrađenim nameštajem, TV kablovskom i internet vezom, sa čišćenjem dva puta dnevno. Zanimljivo je da se apartmani Hotela Forza Mare sasvim razlikuju jedan od drugog, jer svaki apartman ima svoju priču i imenom, dizajnom i uređenjem odražava drugačiji geografskoi položaj: Afrika, Indija, Dubai, Japan i Kina, Mauricijus, Crna Gora….

Apartman „Afrika“ je dvokrevetni apartman koji gostima pruža sva zadovoljstva i uzbuđenja „crnog kontinenta“! Pažljivo stilizovane opreme i nameštaja ručne izrade afričkog stila i dizajna, ovaj apartman bukvalno „raspamećuje“ i iznova vraća u Hotel Forza Mare. Prostrana i suncem okupana atmosfera apartmana Afrika čini boravak u Crnoj Gori nezaboravnim iskustvom. Apartman „Kina“ Hotela Forza Mare u Kotoru omogućava posetiocima beg od svakodnevnog pritiska i stresa. Dvokrevetni Kina standard apartman predstavlja utočište za kratki boravak ili opušten i aktivan odmor. Svojim dizajnom koji razbija stereotipe, nesvakidašnjih boja i nezaboravnih panorama, ovaj apartman Hotela Forza Mare garantuje posetiocima doživljaj Bliskog Istoka u najboljem izdanju. Nema potrebe tražiti dalje, jer sve što tražite se nalazi ovde ! „Vesuvio“ apartman je smeštajna jedinica Hotela Forza Mare koju posetioci vole zbog jednostavnog italijanskog stila, crvenih boja, koje doprinose toplini, uz savršen kontrast hladnoće postignut crnim tonovima. „St. Petersburg“ apartman je romantičan apartman koji pruža uživanje u belim noćima prekrasnog grada, jer posetiocima može da približi tu atmosferu, privlačeći ih svojim jednostavnim stilom. Kao i država Crna Gora, Apartman „Montenegro“ ne ostavlja posetioce ravnodušnim. U ovom smeštaju se može osetiti bogata istorija, kultura, tradicija države prekrasne prirode, belih planina i plavog mora. Apartman „Komodo“ apartman omogućava posetiocima osećaj misterije jednog indonežanskog ostrva, sa roze peščanim plažama i skrivenim legendama, i pogodan je za boravak posetilaa koji vole jarke boje i moderan mističan stil. Apartman “India„ doprinosi da posetioci ulaze u svet boginje Šive! Dvokrevetni executive Apartman India, sa motivima Hindu boginja, pogledom na more i toplim bojama uređenja, posetioce ostavlja bez daha, jer ispunjava očekivanja i najzahtevnijih gostiju i svojom prirodnom toplinom i mistikom predstalja pravo odredište svakog istinskog, strastvenog putnika. Apartman „Japan“ je životna prilika kojom posetioci mogu da dožive zemlju izlazećeg sunca u Hotelu Forza Mare, dostizanjem svog unutrašnjeg mira i apsolutnog spokoja, gledajući izlazak i zalazak sunca ! Apartman Japan Hotela Forza Mare je idealan izbor za odmor posle duge i naporne poslovne godine, kada se um odmara i telo obnavlja, stupajući u kontakt sa svojim unutrašnjim ja. Dvokrevetni executive „Dubai“ apartman Hotela Forza Mare čini da snovi posetilaca postanu stvarnost, jer ga odlikuje luksuz i udobnost peščanih drvenih podova i bračnog kreveta sa baldahinom, što omogućava da se posetioci osećaju kao šeici. Apartman „Mauricijus“ Hotela Forza Mare odlikuje topla atmosfera, jedinstven dekor, prekrasan pogled sa balkona na Bokokotorski zaliv.

Hotel Forza Mare u Dobroti ima „a la carte“ restoran sa tradicionalnom i internacionalnom kuhinjom, kao i poslastičarnicu sa sunčanom terasom, sa prekrasnim pogledom na zaliv, što čini boravak još prijatnijim. Usklađujući savremenu eleganciju, vrhunski ambijent i nenadmašnu uslugu, restoran i poslastičarnicu Hotela Forza Mare odlikuje istinsko savršenstvo pet zvezdica i brojne prednosti. Bez obzira da li posetioci žele brz zalogaj ili morske plodove, restoran Forza Mare je pravo izbor. Poznat po diktiranju standarda u restoranima u ovom delu sveta, restoran Forza Mare u Kotoru je otvorio novo poglavlje u kome se gostima visokog profila nudi vrhunska usluga, maštovita priprema hrane, impresivna vinska karta i opuštajuća atmosfera, koju podržavaju zvuci mora i džeza. Restoran Forza Mare prati globalne trendove i posetiocima Bokokotorskog zalika i Crne Gore pruža izuzetan enološki i gastronomski doživljaj. Deo restorana je i letnja terasa sa jedinstvenim izborom šampanjca, koktela i kavijara. Restoran Forza Mare je u kratkom periodu postao omiljeno mesto javnih ličnosti i gostiju visokih standarda i prefinjenih ukusa, koji ga smatraju među vodećim restoranima Mediterana. Kreativna priprema hrane u restoranu Forza Mare je zasnovana na svežoj morski ribi i domaćim namirnicama i proizvodima. Najpoznatiji specijaliteti kuće su: dimljeni brancin, svež carpaccio, njoke sa sipama, plodovi mora i rukola, rigatoni sa jastogom, tornedo sa crnim sosom od tartufa, dimljena orada…Tim restorana Forza Mare je na raspolaganju gostima svo vreme za posebne zahteve i želje i posetiocima je na raspolaganju posluženje vegeterijanskih i vegan jela.

Wellness-Spa deo Hotela Forza Mare obuhvata tim posvećenih profesionalaca i veliki izbor tretmana, uključujući: masažu, tursko kupatilo, finsko kupatilo, ludi tuš, fitnes… koji očekuje goste Forza Mare željne opuštanja od svakodnevnih steresova, okrepljenja i osećaja boljeg zdravlja i kondicije. Usluga konsijerža je 24 časa na raspolaganju gostima radi pomoći bilo koje vrste ili svega što žele da saznaju tokom boravka u Kotoru, Crnoj Gori i Hotelu Forza Mare.

Hotel Forza Mare u Kotoru ima lepu sopstvenu plažu, idealnu za jednostavno opuštanje na ležaljci ili plivanje kroz Bokokotorski zaliv. Posetioci mogu da uživaju u sportovima na vodi ili koktelima. Međutim, šta god izabrali, izalazak i zalazak sunca posmatran sa plaže Hotela Forza Mare ili sa balkona predstavlja jedinstveno iskustvo. Bazen se nalazi iza od ulaza sa ulice, što pruža potpunu privatnost i istinsko uživanje u blagotvornoj vodi.

Stari grad Kotor sa prelepom okolinom i impresivnim zidinama, kao i brojnim spomenicima – crkvama, katedralama, palatama i muzejima, privlače veliki broj posetilaca iz čitavog sveta. Hotel Forza Mare Dobrota svojim gostima nudi u najam luksuzne čamce i jahte sa vozačem, radi upoznavanja prekrasnog Bokokotorskog zaliva. Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe su dva veličanstvena ostrva u Bokokotorskom zalivu, smeštena na moru ispred Perasta i Kotora. Hotel Forza Mare je na usluzi gostima u planiranju svadbenih aranžmana i jedinstvenih detalja venčanja, zahvaljujući svom savršenom položaju, vrhunskim jelima i izboru prilagođenih pića, koji upotpunjuju nezaboravne svečane događaje kao što su venčanja.

Sadržaji hotela Forza Mare u Kotoru: luksuzan smeštaj i hrana, wellness, teretana, spa, sauna, tursko kupatilo, cafe, jacuzzi, restoran na otvorenom, usluge transfera, informacije o lokalnim izletima, najam jahti i luksuznih brodova sa vozačem za lokalne izlete, svadbeni paketi i aranžmani, ljubazno, skromno, srdačno, pažljivo, predusretljivo, dobro obučeno i visoko profesionalno osoblje.

SHARE IT: