Hotel Fontana Novi Sad

Hotel Fontana Novi Sad

Hotel sa restoranom Fontana Novi Sad je udoban turističko-ugostiteljski objekat 3+ kategorije u ulici Nikole Pašića u Novom Sadu, u istorijskom delu Novog Sada, u kome su brojne kulturno-istorijske znamenitosti i institucije. Na samo 100 metara od Hotela Fontana je centar grada i pešačka zona Novog Sada, čuvene pešačke ulice Zmaj Jovine i Dunavske, mnogi restorani, kafei, trgovine, banke, klubovi….

Hotel sa restoranom Fontana Novi Sad odiše prijatnom vojvođanskom domaćinskom atmosferom, kvalitetnom uslugom i ljubaznošću osoblja. Prostore Hotela Fontana Novi Sad krasi prekrasna bašta puna zelenila sa fontanom, što daje posebnu draž celokupnom utisku gostiju i izuzetno prijatno osveženje u letnjim novosadskim mesecima.

Hotel Fontana Novi Sad nudi boravak u prostranim i udobnim sobama, uređenim u toplim naranžastim, crvenkastim i nežnim sivim tonovima, opremljenim sadržajima za prijatan i efikasan boravak u Novom Sadu poslovnih gostiju i turista.

Svaka smeštajna jedinica Prenoćišta Fontana je klimatizovana i raspolaže sa satelitskom televizijom, mini barom, parket podovima sa tepisima, kupatilom, papučama, kupatilom sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

U ponudi Hotela Fontana Novi Sad su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i sobe sa francuskim king size ili posebnim ležajevima. Najviše sobe Hotela Fontana imaju balkone i omogućavaju prekrasan pogled na istorijski centar Novog Sada. Hotel Fontana Novi Sad svojim gostima nudi besplatan bežični internet i podzemni parking-garažu.

Hotel Fontana Novi Sad je nadaleko poznat po izvanrednoj kuhinji koja obuhvata ukusna tradicionalna domaća i internacionalna jela, kao i širok izbor vina. Restoran Hotela Fontana Novi Sad pruža ugostiteljske i poslovne usluge u svečanoj sali kapaciteta 220 mesta, kao i sali za sastanke sa 80 mesta, koje su veoma pogodne za uspešnu realizaciju raznovsnih nezaboravnih proslava i zabava, kao i za uspešne poslovne sastanke i seminare.

SHARE IT: