Hotel Five Points Square City Center Beograd

Hotel Five Points Square Beograd ima izvanrednu lokaciju u centru Beograda, u neposrednoj blizini najznačajnijih institucija, turističkih atrakcija i znamenitosti Beograda i Knez Mihajlove ulice – glavne i najlepše pešačke i trgovačke ulice u Beogradu, čuvenih beogradskih restorana, klubova i kafea. Hotel Five Points Square Beograd je smešten na samom Trgu Republike u istorijskoj-poslovnoj zgradi koja nedavnom obnovom ispunjava standarde modernog hotelskog smeštaja kvaliteta 4 zvezdice. Zbog svoje lokacije u poslovnom i kulturnom jezgru Beograda, kao i blizine čuvene beogradske četvrti Skadarlije sa raznovrsnom ponudom restorana, Hotel Five Points Beograd idealan je izbor smeštaja za poslovne ljude, porodice kao i turiste koji su zainteresovani za upoznavanje Beograda, njegove gastronomije i noćnog provoda.

Hotel Five Points Square Beograd raspolaže sa 16 udobnih smeštajnih jedinica, koje su raspoređene na 5. spratu poslovne zgrade i uživaju prekrasan pogled na Trg Republike, Narodni Muzej i Narodno Pozorište. Sobe Hotela Five Points Square Beograd su opremljene modernim nameštajem i sadržajima za udoban boravak u Beogradu : LCD TV-om sa kablovskim kanalima, klima uređaj i mini-bar, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom. Određene sobe imaju mogućnost povezivanja vratima, što ih čini idealnim izborom za smeštaj porodica sa decom.

Usluga bogatog buffet doručka je na raspolaganju gostima Hotela Five Points Square City Center Beograd u obližnjem kafe restoranu, gde je po potrebi moguća organizacija poslovnog sastanka do 22 osobe.

Hotel Five Points Square Beograd se nalazi u pešačkoj zoni, te je parkiranje moguće u javnoj garaži u neposrednoj blizini. Prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla Beograd, udaljen 18 km, je dostupan na zahtev gostiju, uz doplatu.

 

 

SHARE IT: