Hotel Falkensteiner Beograd

Hotel Falkensteiner Beograd

Novi i moderan beogradski Falkensteiner hotel, 4* kategorije se nalazi u središtu Novog Beograda – prestižne poslovne zone i zone zabave Beograda. Smešten u Novom Beogradu, nedaleko od centra Beograda, uz odličnu saobraćajnu povezanost sa aerodromom Nikola Tesla Beograd. Hotel Falkensteiner Beograd odlikuje moderan i dinamičan dizajn, maksimalna udobnost, izvrsna usluga, kao i visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja, prvenstveno namenjen poslovnim ljudima i kongresnom turizmu. Za opuštanje gostiju je rezervisan City SPA i fitness područje, kao i trendovski Business Lounge Hotela Falkensteiner Beograd, sa panoramskim pogledom na stari grad. Falkensteiner Hotel Beograd je savršen izbor za poslovna putovanja ili konferencije, kao i odlična polazna tačka za razgledanje znamenitosti ove ponovo probuđene metropole Balkana. Jedinstveni uslovi i prostori za kongrese i skupove Hotela Falkensteiner Beograd, u spoju sa prijatnim javnim prostorima, omogućavaju uspešnu i stvaralačku atmosferu koja obezbeđuje uspeh poslovnog sastanka, događaja ili skupa.

Opremljenost i sadržaji hotela Falkensteiner Beograd : hotelsko predvorje sa recepcijom i prostorijom za prtljag, hotelski bar Onyx, cigar lounge, a la car te restoran, hotelska garaža sa 54 parking mesta. Sobe i oprema hotela Falkensteiner Beograd : ukupno 170 soba i apartmana /od kojih su 134 Standardne sobe (oko 24 m2), 28 Royal soba (oko 33 m2), 7 Junior apartmana (oko 36 m2), 1 Senior apartman (oko 60 m2). Oprema soba i apartmana hotela Falkensteiner Beograd : kada i/ ili tuš, WC, fen za kosu, uređaj za klimatizaciju/grejanje sa individualnim podešavanjem, WLAN priključak, Pay-TV, telefon sa direktnim biranjem, sef, mini bar. Dodatni sadržaji – Fit & Chill-out prostor na poslednjem spratu sa panoramskim pogledom na grad, finska sauna i tursko kupatilo /prostorija za opuštanje, 2 prostorije za masažu, fitness.
Kulinarstvo Hotela Falkensteiner Beograd: bogat američki doručak na bazi švedskog stola, rani kontinentalni doručak od 5:00 do 7:00, A la carte meni za ručak i večeru,  24-časovna usluga u sobi. Business Lounge na poslednjem spratu sa terasom i panoramskim pogledom na grad, posebna atmosfera sa individualnom uslugom, idealno za male sastanke i događaje, raznovrsna ponuda pića i grickalica na švedskom stolu, WLAN priključak, novine i časopisi međunarodnih izdavača, LCD televizor.
Prvoklasni, moderni konferencijski i banket sadržaji Hotela Falkensteiner Beograd raspoređeni su na dva sprata, obuhvataju dve sale za sastanke površine oko 700 m2, četiri konferencijske sale koje mogu biti sastavljene u jednu veću, površine 139 m2. Sve sale Hotela Falkensteiner Beograd su klimatizovane, ispunjene dnevnim svetlom, foajeom ispred konferencijske sale, Banket sala (sala za venčanja). Oprema: LCD televizor, video rekorder, DVD plejer, režijski projektor sa ekranom, CD muzički sistem, mikrofon sistem, pristup internetu (LAN), flipčart.

Falkensteiner hotel Beograd takođe ima i letnju teresu, koja pruža prijatan i moderan ambijent, baldahine i odličnu hranu i piće, što predstavlja idealno mesto za hedoniste i sve one koji vole da uživaju u dobrim ukusima i lepom ambijentu. Kapacitet letnje terase Hotela Falkensteiner je 74 mesta, zbog čega je ona savršeno mesto za poslovne ručkove i sastanke, organizaciju koktela, pa čak i za nezaboravna venčanja. Terasa hotela Falkensteiner pruža mogućnost degustacije mnogih specijaliteta, od bogatog doručka, po kome su Falkensteiner hoteli prepoznatljivi, do egzotičnih ukusa iz različitih zemalja. Jedinstveni dizajnirana Banket sala “White Pearl”, površine 300 m2, predstavlja idealnu lokaciju za organizaciju korporativnog događaja i venčanja sa stilom, budući da se posetiocima u posebno uređenom ambijentu poslužuje buffet, koktel ili set meni, izbor domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Razgledanje Beograda: Stari grad sa tvrđavom Kalemegdan i parkom, Knez Mihailova ulica – glavna pešačka i shopping zona u Beogradu, Hram Svetog Save – jedna od najvećih pravoslavnih crkvi na svetu, muzej Nikole Tesle, Skadarska ulica, boemska četvrt prepuna mnogobrojnih kafana i restorana nudi zabavu i razonodu, jezero Ada Ciganlija – najpopularnije mesto za izlete, sa više od 50 igrališta na otvorenom, uključujući teren za golf i cable-ski spravu. Na ovom mestu, kao i na rekama Savi i Dunavu mogu se naći stotinak plutajućih restorana, barova i klubova.

 

SHARE IT: