Hotel Evropa Beograd

Hotel Evropa Beograd

U samom centru Beograda, na početku čuvene centralne beogradske pešačke zone Trga Terazije i Knez Mihailove ulice i u neposrednoj blizini gradskih i drzavnih institucija i kulturno-istorijskih spomenika i turističkih znamenitosti Beograda, gosti Hotela Evropa Beograd imaju mogućnost da na jednom mestu dožive spoj uzbudljive istorije i novih trendova udobnosti. Ulaz u zgradu Garni Hotela Evropa Beograd, u Sremskoj ulici br. 1, kao da predstavlja granicu jednog sasvim drugog, zasebnog sveta, u kome su u najboljem evropskom maniru spojeni udobnost sa prijatnim standardima, tradicionalno sa savremenim trendovima, elegantan dizajn sa funkcionalnošću, briga o najsitnijem detalju sa poslednjim čudom tehnike. Unutrašnje uređenje i ambijent Garni Hotela Evropa Beograd je nežnih pastelnih tonova, sa ciljem da svakom gostu, čim ovde stigne, omogući osećaj posebnosti i sklada luksuza i perfekcije.

Garni Hotel Evropa Beograd, 4 zvezdice, svojim gostima nudi udoban smeštaj u 5 luksuzno opremljenih apartmana, 4 Premium soba, 3 Superior soba, 5 Standard soba. Apartmani Garni Hotela Evropa Beograd su dobili nazive po glavnim gradovima Evrope, tako da Royal Apartman (140 m2) nosi ime Pariz, a deluxe apartmani (60m2 do 70m2) su Rim, Atina, Oslo i Prag. Premium sobe Garni Hotela Evropa Beograd su površine 50 m2, Superior sobe 40 m2, a Standardne sobe 30 m2. Sve sobe i apartmani Hotela Evropa Beograd su opremljeni mini barom, sigurnosnim sefom, modernom audio i video opremom, bežičnim internetom i kablovskom televizijom, a apartmani i kuhinjom. Kupatila su udobna i opremljena tušem ili kadom, uz fen za kosu i toaletni pribor.

Gostima koji borave u Garni Hotelu Evropa Beograd se poslužuje bogat doručak, a na raspolaganju im je besplatno korišćenje SPA centra, koji obuhvata Jacuzzi, saunu i tursko parno kupatilo, osim masaža profesionalnih fizioterapeuta, koje se naplaćuju.

Sadržaji Garni Hotela Evropa Beograd – luksuzno uredene, nepušačke sobe, usluge transfera /doplata/, besplatni internet i kopiranje, informacije o turistickim izletima i uslugama…

SHARE IT: