Hotel Eter Niš

Hotel Eter Niš

Hotel Eter je moderan i udoban hotel 4 zvezdice u centru Niša, koji tokom čitave godine pruža poslovnim gostima i turistima udoban smeštaj, sa klimatizacijom i besplatnim internetom. Hotel Eter je novotvoreni moderan hotel u srcu Niša, u poznatom Kazandžijskom sokačetu – niškoj čaršiji iz 18. veka.

Danas je ova živopisna pešačka zona u istorijskom jezgru grada Niša dobro očuvana i podseća na prošlost grada, istovremeno dobro usklađena sa zanimljivom savremenom turističkom, zabavnom i gastronomskom ponudom Niša  – brojnim znamenitostima, kvalitetnim restoranima i kafićima, trgovinama, sportskim sadržajima, diskotekama…. Novi hotel Eter u Nišu se nalazi u živopisnom poslovnom, društvenom i zabavnom delu grada i savršen je izbor boravka u Nišu za poslovna i turistička putovanja.

Gostima Hotela Eter Niš se po dolasku poslužuje piće osveženja i dobrodošlice. Hotel Eter Niš ima 19 udobnih, besprekorno čistih, nepušačkih i zvučno izolovanih soba sa pogledom na grad i moderno unutrašnje uređenje, sa umetničkim detaljima i sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak.

Sobe Hotela Eter Niš su opremljene modernim nameštajem u svetlim i nežnim tonovima i opremom za udoban boravak – tepisi od zida do zida, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređaj, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto i stolice, garderober, telefon, mini bar, sigurnosni sef, sopstveno kupatilo sa tušem, fen za kosu, bade-mantil, papuče i toaletni pribor. Pojedine sobe imaju i prostor za sedenje.

Gostima koji borave u Hotelu Eter Niš se poslužuje bogat buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Restoran i zajednički salon hotela Eter je pogodno mesto za uspešnu organizaciju posluženja vrhunski kvalitetne hrane i pića tokom poslovnih sastanaka, skupova  i događaja, sa uslugom prilagođenom zahtevima klijenata. U baru hotela Eter se gosti opuštaju uz omiljeno piće ili izbor kvalitetnih vina iz poznatih vinarija vinskih područja Srbije.

Sadržaji Hotela Eter Niš – recepcija tokom 24 sata sa ljubaznim osobljem, besplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, restoran, bar 24 sata posluženje u sobi, prostor za odlaganje prtljaga, na zahtev poseban režim ishrane, usluga pranja, hemijskog čišćenja i peglanja /doplata/, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, besplatan javni parking, usluge prevoza od-do aerodrome, prostor za pušače, najam vozila. Aerodrom Niš udaljen je oko 5km od Hotela Eter.

SHARE IT: