Hotel Envoy Beograd

Hotel Envoy Beograd

Hotel Envoy je potpuno novi moderan i udoban hotel u centru Beograda, kategorije 4*, jedinstveno pogodno smešten u Čika Ljubinoj ulici, u tihom delu čuvene pešačke oaze Beograda, a takođe u sred gradske vreve, trgovine i brojnih događaja Beograda. Ovaj miran deo pešačke zone Beograda na najbolji način objedinjuje šarm i doživljaje srpske prestonice, u kojoj se prepoznaje pravi Beograd. Na ovom mestu gde se u isto vreme spaja ubrzan ritam metropole i spokoj varoši čija se istorija skriva od pogleda prosečnog turiste, Hotel Envoy predstavlja pravi izbor smeštaja u Beogradu za moderne putnike koji traže udobnost, visok kvalitet i besprekornu uslugu, a u isto vreme žele da otkriju Beograd u drugačijem svetlu.
Koncept poslovanja Envoy Hotela Beograd zasnovan je na skladu modernog stila i tradicionalne udobnosti. Hotel Envoy Beograd poseduje 49 nepušačkih soba /35 dvokrevetnih-twin soba – Standard Queen, Standard King, Superior King, Superior Twin, 7 jednokrevetnih soba, 6 Junior apartmana i 1 Executive apartman/. Sobe i apartmani Hotela Envoy Beograd su udobne i ekonomične, odišu britkom elegancijom, kombinovanom sa toplom, „vintage“ estetikom. Svaka soba Hotela Envoy Beograd je opremljena po vrhunskim međunarodnim hotelskim standardima i obuhvata prostrane i udobne francuske ili posebne ležajeve, anti-alergijske jastuke, dečiji krevetac /po potrebi/, elegantan pisaći sto i stolicu, interaktivan smart LCD TV, čajnik za vodu /Envoy House-blend kafa i čajevi, premium mini-bar, sigurnosni sef, centralno grejanje/rashladni sistem, toaletni pribor-kozmetiku visokog kvaliteta, bademantil i papuče, fen za kosu, besplatan Wi-Fi/.
Executive apartman Hotela Envoy Beograd predstavlja prefinjen i raskosan dvosobni apartman na poslednjem spratu hotela, koji se prostire na površini od 50 m2. Apartman uključuje dnevni lounge boravak sa čajnom kuhinjom, odvojenu spavaću sobu sa walk-in plakarom, sopstvenim kupatilom i toaletom, kao i impresivnu terasu koja se proteže celom dužinom sa predivnim pogledom na Dunav. Envoy Apartman obuhvata i mini kuhinju, premium mini bar, sigurnosni sef, central heating/cooling system, antialergijske jastuke, bathroom kozmetiku visokog kvaliteta, bademantil i papuče, fen za kosu, čajnik za vodu-kafu, čaj/ Envoy House-blend kafa i čajevi, besplatan bežični internet.
Hotel Envoy Beograd poseduje udoban restoran i bar sa letnjom baštom, u kome se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i bogat izbor jela koja zadovoljavaju sve ukuse i potrebe. Gosti Hotela Envoy Beograd uživaju u vrhunskoj usluzi i pažljivo osmišljenom jelovniku sa specijalitetima lokalne i internacionalne kuhinje. Tokom leta je na raspolaganju i otvoreni bar koji se nalazi ispred hotela, u najlepšoj pešačkoj ulici Beograda.
Konferencijska sala Hotela Envoy Beograd se nalazi na prvom spratu i zauzima površinu od 45 m2, sa kapacitetom od 70 mesta u pozorišnoj postavci. Sala za sastanke Hotela Envoy Beograd je opremljena vrhunskom tehničkom opremom, koja obuhvata: LCD ekran prečnika 178 cm, lap-top računar, Internet pristup (LAN), table za informacije i flipchart. Sala Hotela Evnoy je pogodna za sastanke, prezentacije, intimna privatna okupljanja, događaje i proslave. Hotel Envoy Beograd takođe ima mogućnost organizacije događaja i skupova tipa Hibrid Events, odnosno raznovrsne opcije online organizacije događaja, skupova i sastanaka. Envoy Conference se nalazi u strogom centru Beograda, u Gospodar Jevremovoj ulici broj 47, na Dorćolu, samo par minuta hoda od Envoy hotela. Envoy Conference Centar nudi u najam nekoliko kompletno opremljenih visenamenskih sala i izložbenih prostora, predviđenih za različite vrste događaja i skupova, kao što su sastanci, seminari, radionice, korporativna slavlja, koferencije za štampu, kokteli, izložbe i slično. Oprema je najsavremenija uz tehničku podršku stručnih tehničara i osoblja koji brinu o uspešnom odvijanju rada skupova, a raspored sala i dodatnih prostora Envoy Conference Centra pruža prirodno osvetljenje i omogućava radnu udobnost i prijatnu funkcionalnost – projektor/ LCD TV 65inch, platno, potrebni mikrofoni sa zvučnim sistemom, zidna podloga, minitori za pregled, snimanje spoljnim kamerama, flip chart, bela tabla, laptop računar, bežični internet. Na raspolaganju su raznovrsne mogućnosti posluženja hrane i pića po odabranim paketima, zavisno od potreba klijenata.

Hotel Envoy Beograd ima kvalitetan Fittness & Spa centar, sa kompletno opremljenom teretanom i najsavremenijom opremom za vežbanje (trake za trčanje, sprave za nordijsko skijanje, kardio bicikl, multifunkcionalna sprava za celo telo, multifunkcionalna bench klupa, tegovi i sipke sa bucicama, pilates lopte, strunjače za istezanje), saunu i tursko kupatilo, a postoji mogućnost za zakazivanje tretmana masaže.
Sadržaji Hotela Envoy Beograd : nepušačke sobe, recepcija 24/7, sala za sastanke, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, fitness i spa, usluge parkiranja, prevoza, transfera od/do aerodroma, usluge pranja i peglanja, mogućnost korišćenja daske za peglanje, besplatan kišobran, room service – posluženje u sobi, faks i fotokopiranje, usluge portira/konsijerža. U neposrednoj blizini beogradskog Hotela Envoy Beograd su najzanimljive turističke znamenitosti Beograda – Trg Republike, Narodno pozorište, Narodni muzej, Kalemegdanska tvrđava, kao i čuvena Knez Mihajlova ulica, kojom se može prošetati do Kalemegdana i posetiti Beogradska tvrđava.

SHARE IT: