Hotel Enkelana Pogradec

Hotel Enkelana Pogradec

Hotel Enkelana je objekat 3 zvezdice u centru Pogradeca, na prekrasnoj obali Ohridskog jezera u Albaniji, koji uživa divne odsjaje vode, zalaska i izlaska sunca iz planina i zelenih krošnji kestena. Hotel Enkelana Pogradec je potpuno obnovljen i pruža smeštaj u 60 soba sa ukupno 128 ležaja, sa strukturom 14 jednokrevetnih soba, 34 dvokrevetne sobe, 6 trokrevetnih soba i 6 apartmana. Svaka soba Hotela Enkelana u Pogradecu ima podne obloge i parket, klima uređaj, TV sa satelitskim programima, sigurnosni sef, minibar, ležajeve na razvlačenje, sat, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i balkon sa prekrasnim pogledom na Ohridsko jezero.

Hotel Enkelana Pogradec ima restoran, bar, lift, parking, zatvoreni bazen, spa centar, teretanu, saunu, tursko kupatilo, sopstvenu plažu, dečije igralište i posluženje u sobi – room service. Osoblje je veoma profesionalno i uvek na usluzi. Restoran ima 80 mesta i poslužuje tradicionalne jela, među kojima su za toplu preporuku jela sa svežom ribom. Hotel Enkelana Pogradec takođe ima i baštu sa 100 mesta i bar sa 150 mesta. Hotel Enkelana Pogradec poseduje dobro opremljenu višefunkcionalnu salu za sastanke i konferencije sa 150 mesta, pogodnu za organizaciju raznovrsnih događaja, banketa i susreta većeg broja gostiju.

Svojim položajem je Hotel Enkelana odlično dostupan najbližim trgovačkim centrima, turističkim znamenitostima, kao što je manastir Sveti Naum i prekrasnom Ohridskom jezeru, kao i samom gradu Ohridu, odnosno Prespanskom jezeru,. jer je granični prelaz sa Makedonijom u Tušemištu udaljen samo 5 km. Bazen radi od juna do septembra i ispunjava sve zahteve gostiju, počev od sunčanja do plivanja ili opuštenog odmora uz omiljeno piće. Bazen je podeljen na dva dela – veći deo za plivanje i manji dečiji bazen. Deo Hotela Enkelana je pista, koja se nalazi na jezeru. Tokom letnjih večeri je ovo mesto veoma popularno posetiocima i lokalnom stanovništvu, zbog mogućnosti uživanja u živoj mizici i plesu, kao i zbog odlične atmosfere.

SHARE IT: