Hotel Emporium Bihac

Hotel Emporium Bihac

Hotel Emporium je moderan i elegantan hotel 4 zvezdice u centru Bihaća, u najzapadnijem delu Bosne i Hercegovine, na prekrasnoj Uni i u blizini Nacionalnog Parka Una. Hotel Emporium Bihac je povezan odličnim saobraćajnim vezama sa drugim delovima drzave i susednom Hrvatskom, Nacionalnim Parkom Plitvice – 15 km ili Jadranskim primorjem /2 sata voznje/.

Hotel Emporium Bihać ima 28 udobnih, prostranih nepušačkih, zvučno izolovanih soba vrhunskog standarda, opreme i sadržaja za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista – moderan nameštaj, anti-alergenska posteljina, besplatan bežični internet, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, klima-uređaj, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Hotel Emporium Bihac ima cafe lounge bar, nacionalni restoran u kome se poslužuje bogat buffet  doručak i raznovrstan izbor tradicionalnih i internacionalnih jela.

Gostima Hotela Emporium Bihać su na raspolaganju potpuno tehnički opremljena kongresna sala sa 300 mesta, poslovni centar i izložbeni prostor, što ga čini odličnom lokacijom za organizaciju raznovrsnih skupova i događaja. Takođe, elegantni prostori i vrhunska usluga Hotela Emporium Bihać pruža odlične uslove za raznovrsne proslave, zabave i nezaboravna venčanja. Hotel Emporium takođe ima wine bar i wellness usluge, koje omogućavaju modernom gostu opuštanje i osveženje.

Sadržaji Hotela Emporium Bihać – nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, klimatizacija i bežični internet u svim javnim prostorima, bar, restoran, kongresni prostori i sale za sastanke, poslovni centar, brza prijava-odjava, usluge pranja i peglanja, prostor za odlaganje prtljaga, turističke informacije i rezervacije turističkih usluga i lokalnih izleta, posluženje u sobi – room service, parking.

SHARE IT: